2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 91 پست
لایک برای امضاتون.میشه این کامنتم رو کپی کنین بفرستین برای هرکی میخواد یار امام زمان باشه؟

سلام زهرا جان

قربونت برم خوبی؟؟؟؟؟ ی مدت کمتر تو سایت میدیدمت

حالت خوبه؟ به روی چشم حتما

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین ه ...

به روی چشم حتما برای همه میفرستم

حتماا زهرا جونم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

عزیزم میشه برام دعا کنی بتونم سر قولم با امام رضا بمونم؟

بله حتما دعا میکنم.
البته
امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!
هم حقیقته جمله ای که فرستادم هم عنوان یکی از تاپیکهامه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

بله حتما دعا میکنم.البتهامام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!هم ح ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی دلم گرم شد 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

سلام زهرا جانقربونت برم خوبی؟؟؟؟؟ ی مدت کمتر تو سایت میدیدمتحالت خوبه؟ به روی چشم حتما

سلام. آره خیلی کم سعادت شدم شیطونه دیگه دلش نمیخواد آدما کار خیر کنن خیلی وقته یا نبودم یا هشتاد نود درصد فعالیت مفیدم کمتر شده بود.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به روی چشم حتما برای همه میفرستمحتماا زهرا جونم

خدا خیرتون بده با خدا و امام زمان چند سال پیش عهد کردم این کتاب رو برای هرکی میخواد با خدا و اهل بیت آشتی کنه و یار امام زمان باشه بفرستم.
متن کاملش هم تو تاپیکم که لینکشو براتون کامنت قبلی فرستادم گذاشته بودم.

سلام. آره خیلی کم سعادت شدم شیطونه دیگه دلش نمیخواد آدما کار خیر کنن خیلی وقته یا نبودم یا هشتاد نود ...

راستش بگم خودمم فعالیتام تو سایت کم شده بود

خیلی ی مدت حالم بد بود 

به قول تو شیطون خیلی سعی میکنه جلو فعالیت برای امام زمان بگیره متاسفانه

ولی خب دیگه... امام زمان عشقش شیرین تره

خیلی ممنونم عزیزم خیلی دلم گرم شد

امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!
بسم الله الرحمان الرحیم.
امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.
در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:
"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".
کافی، ج1، ص 528.
و در سخنی از خود حضرت آمده است:
"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".
بحار الانوار، ج53، ص11.
و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.
"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".
همان، ج25، ص 116.
"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".
همان، ج51، ص 115.
امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.
امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.
مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.
امام صادق علیه السّلام فرمود:
به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.
بحار الانوار، ج47، ص 78.
سید ابن طاووس می گوید:
در سامرا بودم، شبی هنگام سحر شنیدم که مولایم مهدی علیه السّلام این گونه دعا می خواند:
"خدایا به حق آنکه با او مناجات کرد و به حق آنکه در خشکی و دریا تو را خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت و بر بیمارانشان به شفا و سلامتی و بر زندگانشان به لطف و کرم و بر امواتشان به بخشش و رحمت و بر مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطن هایشان همراه با سلامتی، تفضّل فرما".
مهج الدعوات، ص 523.
یکی از القاب ویژه‌ی امام مهدی علیه السّلام، «غوث» به معنی فریادرس است:
"السَّلامُ عَلَیکَ أَیُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ.. وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ".
سلام بر تو‌ ای پرچم افراشته... و فریادرس و رحمت بیکران.
مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین
آری، او پناه بی پناهان و امیدِ ناامیدان و فریادرس بیچارگان و درماندگان است؛ چنان که در خبرالبوالوفای شیرازی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عالم خواب به او فرمود:
"چون درمانده و گرفتار شدی، پس به حضرت حجت استغاثه کن که او تو را در می یابد و حجت برای کسی که از او استغاثه کند پناه و فریادرس است".
نجم الثاقب، ص 787 و 730؛ منتهی الآمال، ج2، ص 333.
منبع: کتاب میر مهر و سایت عرفان و راسخون.
منابع بیشتر برای مطالعه:
1. میر مهر، پور سیدآقایی.
2. مهر بی کران، محمد حسن شاه آبادی.
3. مهر محبوب، سید حسین حسینی
4. عنایات حضرت مهدی علیه السّلام به علما و طلاب، محمد رضا باقی اصفهانی.
علامه مجلسی، داستانی در رابطه با دعای حضرت ولی عصر (عج) درباره شیعیان نقل می کند که: عالم جلیل و سالک راه حق، سید ابن طاووس (رضوان الله علیه)، سحرگاهی در سرداب مطهر حضرت صاحب الامر (ارواحنا له الفداء) این مناجات را شنیده است:
"خدایا، شیعیان ما از شعاع انوار و بقیه سرشت ما آفریده شده اند، آنها با تکیه بر دوستی و ولایت ما گناهان زیادی انجام داده اند. (خدایا) اگر گناهانشان بین تو و آنهاست از آنها درگذر زیرا ما از آنها راضی هستیم و اگر بین خودشان است بین آنها را اصلاح کن و از خُمسی که حق ماست حساب کن و آنها را داخل بهشت گردان و از آتش دور بدار و با دشمنان ما در سخط و غضب خود قرار مده".
"الَّاهُمَّ هَب لَنَا رَأفَتَهُ وَ رَحمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَیرَهُ".
خدایا، مهربانی و رحمت و دعا و نیکی امام را به ما کرامت فرما.
(مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

خدا خیرتون بده با خدا و امام زمان چند سال پیش عهد کردم این کتاب رو برای هرکی میخواد با خدا و اهل بیت ...

این کتاب هیچکس به من نگفته؟

به منم داده بودیش انشاالله همین تازگیا شروع میکنم به خوندنش

من ی ویژگی بدی که دارم اینه که دلم کوچیکه

تا ی چیزی تو کتابا مربوط به اهل بیت عزیز میخونم گریم میگیره دیگه ادامه نمیدم

مثلا کتاب لُهوف ، نصفه نیمه خوندمش

جایی که حضرت زینب وسط مجلس یزید بود کی بود همون حرومزاده با صلابت حرف میزدن من دیگه از بس گریه کردم سرم درد میکرد نصفه نیمه  ولش کردم اعصابم خورد شد

می دونی هر گناهی اولش لذت‌بخشه و هر چقدر ادامه پیدا کنه، اعتیاد آور میشه و دیگه لذتی نداره فقط مغزت ...

اگه منظورت خود ارضاییه گناه نیست ، بر هر حال قوای جنسی مثل یه کوه آتشفشان فعال میمونه ، نمیشه جلوشو گرفت! اگه مجرد باشی یا باید بری زیر یکی بخوابی یا خود ارضایی کنی دیگه . می‌بخشید آنقدر رک میگم . متوقفش نمیتونی کنی ولی کمش میتونی کنی ، فیلمای تحریک کننده نبینی ، خود تو مشغول کن ، خسته کن

پشیمون واقعی شو دیگه هیچ وقت سمت گناهت نرو گناهت رو جبرانش کن

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

این کتاب هیچکس به من نگفته؟به منم داده بودیش انشاالله همین تازگیا شروع میکنم به خوندنشمن ی ویژگی بدی ...

این چیز اعصاب خرد کن توش نداره. برعکس خیلی حال آدم رو خوب میکنه.
منم از خوشحالی و شوق گریم میگرفت هر بار میخوندمش.
اتفاقا خیلی هم از نظر تعداد صفحات کوتاهه نهایتا یک ساعت بیشتر طول نمیکشه شایدم کمتر.