2777
2789
عنوان

Pco کمک لطفا

381 بازدید | 17 پست

سلام ببخشید من تاره عضو شدم راستشمن از ۱۲سالگس pvo داشتم اول ک با قرص و دارو هیچ تاثیری نداشت تا از راه طب سنتی با بادکش و بخور و طب سوزنی جواب کرفتم ولی. فقط برای یکسال  پزشکمو تغییر دادم این یکی گفته با حجامت ساقین-ساق پا- و زالو انداختن کنترل میشه خیلی میترسم کسی اینکارو تا حالا کرده و نتیجه ای داسته؟یا ضرری نداذه؟

توی گوگل از حجامت ساقین برای درمان pco چیزی نبود

ممنون میشم بگید

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کیست های ریز رو میگن پی سی او منم دارم

شما راه حلی واسش داشتید؟

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

من دکتر رفتم کلا به هم ریختم ۱ ماه وخورده ای پریود بودم رفتم دکتر دیگه گفت وقتی راحت بدون دارو خودت پریود میشدی ضعیف بوده نیازی به درمان و دارو نبوده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
شما راه حلی واسش داشتید؟

من قرص میخوردم دکتر جدید گفت اصلا هیچی نخور فقط صبح ها نصف استکان عرق رازیانه بخور خوب میشه

من دکتر رفتم کلا به هم ریختم ۱ ماه وخورده ای پریود بودم رفتم دکتر دیگه گفت وقتی راحت بدون دارو خودت ...

نه من چهار پنج‌ماه پری نمیشم اوایل با طب سوزنی اوکی بودم و بادکش ولی بعدش دیگه نه الان واسم عجیبه میگند زالو و حجامت ساق پا توی گوگل اصلا همچین چیزی نیست

تاحالا عرق رازیانه مصرف کردی؟به منکه دکتر گفت برو عرق رازیانه مصرف کن درمان میشه نمیدونم هنوز مصرف نکردم

نه من چهار پنج‌ماه پری نمیشم اوایل با طب سوزنی اوکی بودم و بادکش ولی بعدش دیگه نه الان واسم عجیبه می ...

والله منکه خیلی ترسوام😂😂😂😂از اسم زالو و حجامتم میترسم همون قرص جلوگیری هارو ترجیح میدم دکتر گفت دوس داشتی همون قرص جلوگیری بخور ضرر خاصی نداره

من قرص سیپروترون استات و سیپروترون کامپاند خودم دوباره میخوام بخرم از روز ۵ پریود ۲۰ روز بخورم بعد قطع کنم باز همونطوری دکترگفت ضرر نداره اینا قرص های ضعیفی هستن قبلا هم ۳ماه خوردم اینارو 

تاحالا عرق رازیانه مصرف کردی؟به منکه دکتر گفت برو عرق رازیانه مصرف کن درمان میشه نمیدونم هنوز مصرف ن ...

عرق رازیانه

سیاه دونه عسل

بهارنارج

همرو میخورم

من قرص سیپروترون استات و سیپروترون کامپاند خودم دوباره میخوام بخرم از روز ۵ پریود ۲۰ روز بخورم بعد ق ...

اینم میخوردم دکتر طب سوزنی بهم گفت اصلا مصرف نکن

والله منکه خیلی ترسوام😂😂😂😂از اسم زالو و حجامتم میترسم همون قرص جلوگیری هارو ترجیح میدم دکتر گفت ...

منو انقدر ترسوندن ک حتی سمت ازدواجم نرفتم و الان دوباره نمیدونم والا هر دکتری میرم منو میترسونند. منم از زالو میترسم و حجامت