2777
2789

"یکی از بزرگان دینی میگفت اگر در شبهای قدر همه انسانها همدیگر رو حلال کنن، موضوع حق الناس بالکل برطرف میشه ..."

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض پوزش اما نمیشه هر حرفی دلت میخواد بزنی و بعدش هم طلب بخش بکنید

اتفاقا تنها کسی که منظورم این بود حلالش میکنم تو بودی 🤣🤣 بااین پررو بازی که دوباره دراوردی عمرا حلالت کنم یعنی چه اعتماد به سقفی هم داری هر چی از دهنت دراومده به منو خانودم گفتی فقط چون من بیسوادیتو به روت اوردم تازه پررو بازی هم درمیاری؟؟ واقعا بدبخت اطرافیانت منکه در حد دو تا کامنت فقط تحملت میکنم 

اتفاقا تنها کسی که منظورم این بود حلالش میکنم تو بودی 🤣🤣 بااین پررو بازی که دوباره دراوردی عمرا حل ...

بدبخت اطرافیان تو من به خانواده آت چی گفتم تو با همه دعوا داری بی ادب متاسفم برای خانواده ای که همچین فرزندی تربیت کرده ! من پرو بازی در نیاوردم تو با همه دعوا داری و چند نفر روت ریپ زدن که حرفت اشتباه هست متاسفم اما اختلال شخصیتی که داری خیلی شدید هست و در بزرگ سالی میشی یکی مثل خواهر پدرت زودتر به پزشک مراجعه کن خانم ! 

سواد شما چیه پزشک روانشناسی ؟ اگر پزشک روانشناس هستی چرا مطب نداری 

😂 تویی که فکر میکنی اختلال روانی توهین معلومه در حد یک دیپلم ردی هستی اومیدوارم این عقده ای که داری بر طرف بشه و منم لنگ حلال کردن افراد مریضی عین تو نیستم تو آنقدر مشکلات تو زندگیت داری باید تو مجازی آنقدر راحت عقده پراکنی کنی چون هیچ کس تو جامعه بهت اهمیت نمی‌ده 

اتفاقا تنها کسی که منظورم این بود حلالش میکنم تو بودی 🤣🤣 بااین پررو بازی که دوباره دراوردی عمرا حل ...

🤣بعد کدوم بی سوادی ؟ من دانشجو ام خیلی بامزه ای اختلال شخصیتی داری که دیگران اذیت می‌کنی و عقده زیاد متاسفانه