2777
2789
چی میگی؟میدونی اگه یه درصد بخاطر حرف تو تحریک ب خودکشی بشه ،گناهش پای توام هست؟

عزیزم کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد تو سایت عمومی جاری بزنه 

اینا فقط ذهن بچه های سایتو مسموم میکنن

Entp💅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای خوبم میادفقط تحمل کن روزی میرسه خدارو شکر میکنی که خودکشی نکردی... عزیزم تحمل کن برو روانپزشک شاید افسردگی داری با دارو مشکلت حل میشه پاک کردن صورت مسئله راه حل نیس

کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و بازگشت به دنیا ، 

همه از خود......کشی پشیمون بودند و حتی نمی خواستند اون لحظات براشون یادآوری بشه ....

میدونم الان ناراحتید  ...اما میگذره ....

بعد هر سختی آسونی 

بخاطر خودتون لطفا لطفا....سعی کنید فکر خود....کشی از ذهنتون بیرون کنید

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
باور کن دردم بیشتر از اون چیزیه که بخوام به فراموش شدن فکر کنم

دختر خاله ی من از لحظه ای که بدنیا اومد دو سالش بود پیچ گوشتی تو دستش بود زد توی چشمش و یه چشمش کوره الان 

و خانوادشو توی یه تصادف هم پدر و هم مادر توی ۸ سالگی از دست داد و بعدش با یه آدم شکاک  و عوضی ازدواج کرد که در حد مرگ میزدش و تحقیرش می‌کرد و بچشو هم با کنکاش سقط کرد و وو و و.... توی فامیل معروفه

و الان توی ۴۰ سالگی بلاخره به آرامش رسیده 

شما از ایشون زندگیت بد تره؟؟؟؟

این جمله رو هرگز یادت نره 

اینجا بهشت نیست زندگیه 

قرار نیست بی نقص باشه اومدیم که رنج بکشیم و یاد بگیریم و بریم 

پیرینسس🎀🤍

روزای خوبم میادفقط تحمل کن روزی میرسه خدارو شکر میکنی که خودکشی نکردی... عزیزم تحمل کن برو روانپزشک ...

پیش روانپزشک هم میرم 

افسردگی شدید دارم 

قرص آرامش بخش مبخورم 

من از همون بدو تولد اشتباه بودم نباید به دنیا می اومدم

اگه قرار بود به دنیا نیای به دنیا نمیومدی

یکم بهش فکر کن!

هیج کدوم ما بی هدف به دنیا نیومدیم 

یکم صبور باش!

پیرینسس🎀🤍

برو تاپیکای اولشو بخوناین مشکلاتش زیادهمث بقیه نیس

هممون مشکل داریم 

اما راهش خودکشی نیست