2777
2789
عنوان

لجبازی بابام با خواهرم سر غذا

275 بازدید | 9 پست

انگاری کلا خانوادگی دعوا کرده بودیم. از دیشب چند تیکه پیتزا مونده بود تو یخچال . مامانم گذاشت بیرون که یکم دماش گرم بشه خواهرم بخوره . بعدش خواهرم تا رفت دستشویی برگرده بیاد بابام سریع رفت پیتزا رو خورد 

البته اینم بگم که دعوا اصلا هیچ کس باهم حرف نمیزنه . خواهرم که اومد دید اولش هیچی نگفت . دیگه حرصش گرفته بود گفت تو که میدونستی غذای منه برای چی برداشتی خوردی 

بابام گفت از عمد خوردم تا حرصتو دربیارم 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه این رفتاراش خیلی رومخه یه کارایی میکنه فقط حرص ما رو دربیاره 🤧شما بودین چیکار میکردین؟

یه پیتزا سفارش میدادم جلوش میخوردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین پدر شما زحمت کش اون خونس تو این دنیایی که این همه گرونیه روزی هزار بار دست نون اور خونتون ببوسید  پدر ستون اون خونس به نضر من هرچی میگیرید باید با پدر و مادرتون تقسیم کنید مهر پدر به فرزند خیلی بیشتره اونم فقط میخواد عذیتتون کنه قدرشو بدونید میخواد خنده رو لبه شما ببینه پدره 

فقط میتونم بگه قدر این لحظات رو بدونین بعد ازدواج ادم حسرت همه روزها حتی روزهای دعوا رو هم میخوره 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن