2777
2789

چندماه بعد میشه یه سال که نامزد کردیم 

تا الان همه چی بهم خریده گرونم گرفته

هم لباس هم طلا رستوران میبره یبارم مسافرت رفتیم

ولی اصلاااا ماهانه بهم پول نمیده خودش یه شهر دیگس هفته ای دو روز میاد دیدنم 

من اصلا تو حسابم پول نمیشه رفتم بیرون یه بستنی بخورم حقوقش بالای سی تومنه ولی میگه 25 هم نمیگیرم همیشه میگه حقوقمو ندادن یا بهش میدن به من نمیگه همش میگه قسط دارم ولی یه دنیا خرج ماشین و موتورش می‌کنه از اون خرجا که اصلا لازم نیست و معلوم نمیشه نتیجش 

حالا یه مراسم داشتیم من 10 میلیون شاباشم شد داده بودم بهش خواستیم طلا بخریم بزارع روش

الان میگه این 10 تومن میدم به خودت میخوای بری لیزر یا لباس بخری من نمیدونم فقط تا دی ماه دست از سر من بردار!!!!! 

یعنی خودشو با پول خودم کلا راحت می‌کنه 

چی جوابشو بدم؟؟؟؟

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خسیسه

یا اعتماد نداره

یا دلش نمیاد بجز چیزایی که خودش میخواد خرج کنه

یا زیاد پول خواستی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

ده تومن بده تا دی ؟ ماهی چند حساب کرده یعنی ؟ 😐😐😐😐 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پول خودمه تازه

آره خوندم ..... خیلی پررویی میخواد والا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یا خسیسهیا اعتماد ندارهیا دلش نمیاد بجز چیزایی که خودش میخواد خرج کنهیا زیاد پول خواستی

من خیلی وقت پیش فقط گفتم ماهی دوتومن بهم بده اگه هرماه نتونستی اشکال نداره ولی بهم بده 

اعتماد هم داره 

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

بگو این ده تومنم بذار توی جیبت تا دی ماه هفته ای یدونه ساقه طلایی بخر از گشنگی نمیری گدا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵