2777
2789
عنوان

ازدواج تو نوزده سالگی خوشبختیه

249 بازدید | 34 پست

مادرم خودش خیلی دیر ازدواج کرده من ۱۹ سالمه اون ۶۰ 

حالا دو تا دختر دایی داره اونا خیلی زود ازدواج کردن دختراشونم همسنو سال منن یکی شون یه سال بزرگتر اون یکی هم سنم این دو تا سال اول فرهنگیان قبول شدن سال بعدشم ازدواج کردن با مرد پولدار ولی خیلی بزرگتر تر از خودشون حالا مادرم همش حسرت اونا رو میخوره نمیگه مستقیم ولی من میفهمم واقعا نمیدونم چیکار کنم ازدواج که نمیتونم بکنم اصلا دلم ننبخواد فرهنکیان و پیرا پزشکی هم عمرا برسونم آنقدر شرمنده ش هستم نمیدونم چه کنم😔😔😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج تو اون سن بدبختیه چی میگی

چه ربطی داره عزیزم منم ۱۹ ازدواج کردم خداروشکر خیلی هم خوشبختم ربطی به سن سال نداره مونده چطوری انتخاب درست بکنی حالا تو هر سنی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

عزیزم برات ناراحتم که این افکارو تو ذهنت کرده‌؟؟ طرف سر ۳۰ سالگی بلند میشه دوباره دانشگاه درس میخونه؟ بعد شما میگی ۱۹ سالم شده ازدواج نکردم بدبختم و فلان؟ اصلا این انتظار مامانت خیلی نامردیه. یک دختر ۱۹ ساله در حد درس خوندن و پیشرفت فردی از دستش بر میاد نه ازدواج و شوهر کردن. لطفا ذهنتو با این افکار مریض پر نکن. درستو بخون خواستی پشت کنکور بمون و اونجور که میخوای زندگی کن. اوناهم ظاهر زندگیشونه. من هرچی ازدواج تو سن کم از نی نی سایت دیدم ناراضی بودن

من خودم ۱۵سالگی ازدواج کردم پشیمونم بنظرم دختر باید بفهمه بعد ازدواج کنه بنظرم دختر باید ۲۳به بالا ازدواج کنه یاام درسش رو ادامه بده پای خودش وایسه به شوهر منتی نداشته باشه

ببین طبیعیه مامانا ک عاشق اینن دختراشون معلم شن حس میکنن ته خفنی و خوشبختیه

و هر مادریم دوس داره بچشازدواج کنه دیگه این فامیل شما خیلی باب میل ماماناعه زندگیشون😅غصه نخور نوبت توام میرسه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

مگه مسابقه ست که میخوایین عقب نمونین

فکر مادرتون سنتی و قدیمی و خطرناکه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چه ربطی داره عزیزم منم ۱۹ ازدواج کردم خداروشکر خیلی هم خوشبختم ربطی به سن سال نداره مونده چطوری انتخ ...

عزیزم خیلی کم پیش میاد شبیه شما. اکثر کسایی که سن کم ازدواج میکنن هنوز امادگی چرخوندن خانواده رو ندارن و ناراضی میشن عمرشون هم از ۱۹ سالگی تباه میشه. الان تو این دوره زمونه بیشتر دخترا تا ۲۵ الی ۳۰ فقط از مجردی لذت میبرن.... اخه چرا ادم باید زود ازدواج کنه؟ ممکنه خوب پیش نره