2777
2789

لیدی میل بهتره یا ترومام .

من ۲۷ هفته ۹۸۰ بود دکترم گف کمه لیدی میل بخور بعد ازش سوال کردم چند قوطی گف فعلا بخور .

تا ۳۳ هفته هم دیگه سونو نداده 

واقعا تاثیر داره یاالکیه ؟ عوارضی نداره؟

گوشت و آجیل و قارچ بخور

پروتئین باعث میشه بچه‌وزن بگیره

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا قوطی خوردی وزنش چند بود

یادم نمیاد ۰ندتا خوردم دقیقا ،طعم کاکائو و توت فرنگیشو دوست داشتم 

من زایمان اورژانسی زودرس داشتم باید حسابی تقویت میکردمش ،از ماه ۳ میدونستم ۷ماهه زایمانمه ،تو هفت ماهگی ۲۶۰۰بود

یادم نمیاد ۰ندتا خوردم دقیقا ،طعم کاکائو و توت فرنگیشو دوست داشتم من زایمان اورژانسی زودرس داشتم بای ...

منم انقباض دارم الان زایمان زودرس داشتم یبار الان احساس میکنم به ۳۷ نمیرسم 

منم انقباض دارم الان زایمان زودرس داشتم یبار الان احساس میکنم به ۳۷ نمیرسم

من بخاطر اینکه جفتم چسبیده بود به رحم و پایین بودن و جنینم بالا هم باید سزارین میشدم هم وضعیتم اورژانسی بود ،هرچی آمپول بود زدم برای کامل شدن ریه اش ،برای انقباضت استراحت مطلق باش و به دکترت بگو دارو یا آمپولی لازمه بزنی تا انقباضت کمتر بشه

من بخاطر اینکه جفتم چسبیده بود به رحم و پایین بودن و جنینم بالا هم باید سزارین میشدم هم وضعیتم اورژا ...

امپول میزنم شیاف وایزوپرین. به منم آمپول ریه داده اما نزدم