atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان دوستم با سیم دستش ناقص کرده بود 212 بازدید | 11 پست خالکوبی زده بود سر این که نذارن بیاد تو حوزه باسیم افتاده بود به جونش اخه چی بگم حرفی ندارم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/04/08 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4582 حالا پاک شده یا نه؟ کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
مجتبی_قطعش_کن عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5572 یعنی چیییی خودش اینکارو کرده بود یا مسولای اونجا؟؟ حوزه کجا اصلا باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4513 با لیزر پاک میشه تا حدود زیادی ولی شوهر یکی از اقوام با جراحی از بین برد خالکوبیشو چندین سال قبل که هنوز لیزر نبود دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 بهش بگو اسکل مگ پاک میشه 😂اخه بدبخت کی با اونجا کار داره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 حالا پاک شده یا نه؟ یکم کمرنگ شده بود ولی پاک نشده بود او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 حوزه چی؟ نهایی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 یعنی چیییی خودش اینکارو کرده بود یا مسولای اونجا؟؟ حوزه کجا اصلا خودشنهایی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 با لیزر پاک میشه تا حدود زیادی ولی شوهر یکی از اقوام با جراحی از بین برد خالکوبیشو چندین سال قبل که ... باشه ولی له این ربطی نداره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
مجتبی_قطعش_کن عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5572 نهایی چرا روش کرمپودری چیزی نزده این چ کاریه آخه🥲 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)