2777
2789
عنوان

دوستم با سیم دستش ناقص کرده بود

212 بازدید | 11 پست

خالکوبی زده بود سر این که نذارن بیاد تو حوزه باسیم افتاده بود به جونش اخه چی بگم حرفی ندارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لیزر پاک میشه تا حدود زیادی ولی شوهر یکی از اقوام با جراحی از بین برد خالکوبیشو چندین سال قبل که هنوز لیزر نبود 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بهش بگو اسکل مگ پاک میشه

😂اخه بدبخت کی با اونجا کار داره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

حالا پاک شده یا نه؟

یکم کمرنگ شده بود ولی پاک نشده بود

یعنی چیییی خودش این‌کارو کرده بود یا مسولای اونجا؟؟ حوزه کجا اصلا

خودش

نهایی

با لیزر پاک میشه تا حدود زیادی ولی شوهر یکی از اقوام با جراحی از بین برد خالکوبیشو چندین سال قبل که ...

باشه ولی له این ربطی نداره