2777
2789
عنوان

کمپ‌اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست
معتاد با ارامش اگ قرار بود ترک کنه خونه خودش بهترین جا بود و هست . ولی باید حتما زور بالاسرشون باشه ...

خصوصی بود یا اجباری 

شهرتون کوچیکه یا بزرگ 

لطفا به نیتم یه فاتحه بفرستید ممنونم❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

شیشه ، آخه با وجود بدن درد کار میکشن ازشون تو کمپ

خیلی شیشهذترکش سخته بنظرم کند بهتره یک سوال مادرتون چرا مواد کشید اصولاً مادرها مقاومت میکنن عذرمیخوام بعد بقیه اعضای خانواده مصرف ندارن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی میگن هیچ ازار و اذیتی نمیکنن کمپببرین کمپ خصوصی عالیهتو بیمارستان بهشون متادون میدن و مسکن هایی ...

مامانم رفته قبلا

آخه اجباریه 

لطفا به نیتم یه فاتحه بفرستید ممنونم❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

در هر صورت زجر باید بکشن، قراره سم از خون و روحشون پاک بشه.کمپ خوب بگو عموت گیر بیاره که رسیدگیش خوب ...

الکی‌‌میگن اصلا اینکارو نمیکنن خوب پیدا  کنن

اونا میخوان درد بکشن

خصوصی بود یا اجباری شهرتون کوچیکه یا بزرگ

مشهد هستیم . ن اجباری بود اما بسیار تمیز . من ی بار از دم در داخلشو دیدم و جوری ک فامیلمون تعریف میکرد میگف غذا ابگوشت دارن قیمه با چرخکرده دارن عدس پلو . ماکارونی این چیزا 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
مامانم رفته قبلاآخه اجباریه

خب میگی خودشونم میخان ترک کنن

ببین الان دلسوزیو بزار کنار و دلت ب حال خودشون و خودت بسوزه اولا ک تضمین میکنم هیچ کتک و زجری تو کمپ نیس اونجا میرن ک خوب شن و برا این مخالف کمپن ک هیییچ گونه موادی بهشون نمیرسه

بیمازستان طرح متادون راه میندازه و میخاد با متادون ترکشون بده ک از چاله تو چاه افتادنه و اگر گیر متادون افتادن نمیتونن ارش نجات پیدا کنن

من تجربه دارم برای اعضای خانوادم سوالی داری بپرس

لایک نکن.

والا من نشنیدم کاربکشن درسته غذای درستی نمیدن ولی اینجوریام نیست جاهای خوبیم هست حتما بگو تحقیق کنن آخه توبیمارستان مگه ترک میکنن بعد کسای که شیشه مصرف میکنن اکثرا توترک میخوابن چکار ازشون میکشن

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

بفزسین کمپ خصوصی درسته هزینه میگیرن ولی ارزش داره

دیدنشونم نرو تا دوماه

۴ ۵ ماه نگهشون دارین خوب میشن

براشون غذا هم میتونی ببری و خوراکی

کارت پول هم میدین بهشون میتونن اونجا خودشونم بوفه هس بخرن

اونجا ادما خیلی ب هم کمک میکنن و مشاور هس و هر روز جلسع دارن و فضای شادیو براشون درست میکنن من از نزدیک دیدم همرو

لایک نکن.

این چرت و پرتا چیه

عزیزم غذای سبک میدن

کسی ک داره ترک میکنه نمیتونه غذا بخوره نمیتونه غذای سنگین بخوره چون معدش پس میزنه و استفراغ میکنع برا همین غذای سبک میدن بهشون ک معدشون ب هم نریزه و حالشونو خراب نکنه

لایک نکن.