2777
2789
عنوان

کمپ‌اجباری

278 بازدید | 27 پست

داستان از این قراره که مامان بابای من خیلی وقته درگیر اعتیاد شدن و الان دوماهه که تصمیم گرفتن برن بیمارستان و ترک‌کنن 

رفتن اسم نوشتن ولی هنوز تخت خالی نشده 

تا اینکه دیشب عموم زنگ زد گفت ما میخواییم اینارو بدون اینکه خودشون بفهمن پس فردا با مامور بیایم بدیمشون کمپ بهشون نگو خواستم نظر خودتو بپرسم که خونه کی دوست داری بمونی

گفتم خودشون میخوان برن بیمارستان‌گفت نه به خودشون باشه نمیرن بعدم تو بیمارستان مواد گیرشون میاد

دیگه قبول کردم تا اینکه‌امروز از مامانم پرسیدم گفت‌اوضاع کمپ افتضااااااحه اونجا میزنن آدمارو کار میکشن دارو نمیدن‌غذاهاشون افتضاحه من به شخصه بوی غذاش بخوره بهم استفراغ میکنم باید بمیرم از گشنگی

میگفت خیلی بده غیر قابل تحمله

۵ دقیقه بعدشم بابام زنگ زد گفت پیگیر بشو بیمارستان ببین تخت خالی میکنن چون تو سلیطه بازی بلدی مطمئنم میتونی

جفتشون قصد بیمارستان رفتن دارن و میگن بیمارستان خیلی خوبه اذیتت نمیکنن تو اون حال میتونی ب پرستارا داد بزنی ولی اونجا اونا ترو میزنن

الان چیکار کنم بهشون بگم قراره ببرنشون کمپ ک‌صبح خونه نباشن خودشون برن بیمارستان یا چی

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم ببرید همون بیمارستان ک راحتن و خودشون میخوان کمپ ممکنه وقتی برگردن بدتر بشن

اونجا خیلی اذیت‌میشن تو  کمپ؟

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

کمپ اجباری اگر خصوصی باشه بهتره؛کمپ های زیرنظر شهرداری خیلی اذیت میکننبیمارستان هم در واقع تیمارستان ...

الان کدوم بهتره

بیمارستان نشنیدم واسه ترک، ولی بنظر میاد حق با عموت هست ، توی آسایش و راحتی هیچ معتادی ترک نمیکنه و سر پاکیش نمیمونه بعدش

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیمارستان نشنیدم واسه ترک، ولی بنظر میاد حق با عموت هست ، توی آسایش و راحتی هیچ معتادی ترک نمیکنه و ...

یعنی عذاب وجدان نداشته باشم بابت زجری‌ک قراره تو کمپ‌یکشن

معتاد با ارامش اگ قرار بود ترک کنه خونه خودش بهترین جا بود و هست . ولی باید حتما زور بالاسرشون باشه . 

من از اقواممون اعتیاد داشت بردنش کمپ . زیر نظر بهداشت و اماکن و اینا بود خیلی رسیدگی داشتن خیلی . 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
کمپ بهتره بدن درد بیاد سراغشون مگه میتونن توبیمارستان ببخشید مصرفشان چیه؟

شیشه ، آخه با وجود بدن درد کار میکشن ازشون تو کمپ

الکی میگن هیچ ازار و اذیتی نمیکنن کمپ

ببرین کمپ خصوصی عالیه

تو بیمارستان بهشون متادون میدن و مسکن هایی ک توش مخدره تزریق میکنن و کلا الکیه 

فقط کمپ اونم خصوصی ب مدت ۴ ۵ ماه هم بیرون نیارنشون

لایک نکن.

یعنی عذاب وجدان نداشته باشم بابت زجری‌ک قراره تو کمپ‌یکشن

در هر صورت زجر باید بکشن، قراره سم از خون و روحشون پاک بشه.

کمپ خوب بگو عموت گیر بیاره که رسیدگیش خوب باشه .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••