2777
2789
عنوان

کشف جدیدم که چرا عرق بو میده چیکار کنیم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 41 پست
خب دوش میگیره بوش میره دیگه

اخه من دوشم بگیرم تازع ضدتعریق نزنم برم بیرون عرقم بو میگیره اخرش 

مال این عرقش بو نداره 

من فقط با دوش و خوشبو کننده واینا  بو خوب میدم

هیچی استفاده نکنم دوشم بگیرم بو میده اخرش حالا ن زیاد ک اذیت بشم ولی بو کنم زیربغلمو بو خوب نمیده  اون بو خوب میده بدون خوشبو کننده😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشهههههههههههههههههههه😅دکتر طب سنتی این رو گفتبعد حمام، یدونه لیمو کوچولو بردارید کمی به زیر بغلتو ...

پس پاکسازی کنیم حتما لیمو ولی میسوزونه که مخصوصا بعد اصلاح

هیچی نمیزنه هیچی ی دونه عطرم نداره کلا ن پاش ن بدنش یکروزم تو کفش باشه بو نمیگیره 😐

بعضیا ژنی که بو میده رو ندارن فک کنم چینی ها هم ایتطوری هستن و اون ژن رو ندارن

پس پاکسازی کنیم حتما لیمو ولی میسوزونه که مخصوصا بعد اصلاح

نه نمیسوزونه، چند قطره بزنید کافیه. 

اصلاح اگه کردید چند ساعت بعدش لیمو بزنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اره خیلیعرق میکنه زیاد ولی عرقش بو نمیده من موندم توش عطر واینام نداره هیچی بو شامپو بدن فقط میده بد ...

به خاطر همین فعالیتشونه

انقدر فعالیت دارن که سموم بدنشون دفع میشه کاملا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

از کجا اصلشو بخریم

من از عطاری میخرم که میشناسمش

محصولات جمکران هم محصولاتش عالیه