2777
2789

بچه ها من خودم دقت کردم این موضوع رو با دکتر درمیون گذاشتم تایید کرد. اگر فلفل یا پیاز یا کلم بخورید عرقتون خیلی تند و بدبو میشه. برای همین روزی که قراره برید باشگاه عروسی یا جایی که مهمه روز قبلش اینارو نخورید عرقتون خیلی تند نمیشه بوش. استفاده کردید یه صلوات برام بفرستید تا یه نکته دیگم بگم

من یه راهکار طبیعی دارم براش😉

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونتون اگر از بوگیر یا مام و هرچیزی استفاده می کنید که کلا جلوی عرق کردنتون رو میگیره همین الان ببرید بریزید دور فکر نمکنید خوبه . چون باعث رشد غده هتای سرطانی میشه و خیلی خطرناکه. یه مام یا هرچیزی که میزنید وقتی خوب هست که بذاره عرق کنید اما عرقتون رو خوشبو کنه خیلی بو نده

شوهر من انقد پیاز میخوره اصلا عرقش کلا بو نمیده هیچوقت هیچوقت باورت میشه زیر بغل تی شرتاش بو خوب مید ...

مام میزنه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤