2777
2789
عنوان

چرا همسرم مادرمو اینطوری صدا میزنه

702 بازدید | 27 پست

شاید سوالم براتون عجیب باشه اما واقعا ذهنم درگیره

ممتون میشم کمک کنید

ما یکسال پیش محرم کردیم و سه ماه هست که عقدیم، هنوزم عروسی نکردیم

از اول همسرم پدر مادرمو باباجون ومامان جون صدا میزد

منم پدر مادرش رو همینطوری تا الان صدا کردم همیشه

اما اون چند وقته که دیگه صداشون نمیزنه

مثلا سرسفره موقع تشکر فقط میگه دست شما دردنکنه و مستقیما مثل قبل صدا نمیزنه

خیلی برام سواله علتش چیه چون رفتارش هم خوبه و هیچ تغییری ایجاد نشده

برای همین من نمیدونم ازش بپرسم چرا دیگه صداشون نمیزنه یا اهمیت ندم

از یه طرف به پشتم نمیخوابه زبون بیام از طرفیم واقعا برام سوال شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی به پشتم نمیخوابه زبون بیام؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
@reza320‍ این آقا اومده پیوی میگه عکس اونجام برات بفرستم لطفا گزارش بزنید

رضا

رضاااا

رضاااا

دهنت سرویس ترکیدی😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مباركت باشه اصلا بهش فكر نكن بذار هر زماني هر طوري راحته بگه و معذبش نكن بروت نيار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

@reza320‍ این آقا اومده پیوی میگه عکس اونجام برات بفرستم لطفا گزارش بزنید

خاک بر سرش بی ناموس هول 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.