من یه کت گرفته بودم شوهرم مشکلی نداشت باهاش بعد خود به خود گفت نپوش اونو کوتاهه بعد الان یه جایی میخواستیم بریم پول داد کع برو یکی دیگه بگیر همه حارو گشتم اصلا مانتو قد متوسط نبود یکیو مجبوری برداشتم که به دلم نبود آوردم میگه شبیه مانتو ننه جونه 😐😂 گفتم پس دیگه عمرا بپوشمش رفتم عوض کردم یکی دیگه برداشتم اومدم میبینه از اون کوتاهه به زور یکی دو سانت بلندتره 😄 چرا مانتو خوشگل نیست تو بازار؟؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو خونه بابام از این بحثا زیاد داشتم ولی خونه شوهرم ازادم هر جور که دلم میخاد بگردم
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.