2789
عنوان

مزاحم زیاد

120 بازدید | 9 پست

یکی 5ساله هر جا میرم دنبالم میاد مزاحمم میشه فقط وقتی با خانواده هستم نمیاد 21سالمه 

چیکار کنم راه حل بگید لطفا 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
کتک
0
0%
فحش
3
42%
بی خیال
3
42%
صحبت کردن
1
14%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی جز صحبت کردن 

من این اشتباه و کردم با کسی که ۱ ساله مزاحمم بود قرار گذاشتیم صحبت کنیم که دیگه به قول خودش گم و گور بشه ! و من اون شب رفتم تو گروه های تلگرامی از همه خواهش کردم توروخدا یه نفر در حقم برادری کنه و باهام بیاد تا پارک مراقبم باشه (پارکی و انتخاب کرده بودم که پلیس هم داشت ) یه نفر اومد و از دور هوامو داشت و اون آدم مزاحم وقتی صحبت می‌کرد یه سره سعی داشت بدنم و تاچ کنه ، جلوم گریه می‌کرد ک دوسم داره و عاشق شده !!! و من فهمیده بودم متاهله اصلا ، اصلا مغز سالمی نداشت فقط میخواست یه جایی تنها گیرم بیاره … بعد یه صحبت کوچیک زورم می‌کرد بریم جاهایی که میگه و من هر سمتی میرفتم دنبالم بود. ! خداروشکر اونی که گفته بودم هوامو داشت و یهو وسط صحبتامون گفت من داداششم جرئت داری دوباره بگو چی گفتی ! و خب اون آدم برای همیشه رفت 

اما دفعه های پیشش که تنها مزاحمم می‌شد خیلی دردناک بود همه چیز 😭 

کاش این تاپیک و نمیدیدم و اون روزهای لعنتی یادم نمیومد 

یعنی ممکنه به ازار فیزیکیم برسه ؟

اخه هر کسی یه تجربه‌ ای داره نمی‌دونم کیس شما چطوریه ولی تجربه ی من این بود که بله … شاید یه نفر دیگه بگه نه چیزی نمیشه ، ولی برای من شد 

خیلی قصد اون آدم مهمه واقعا ، اگه احساس خطر میکنی تنها نباش اصلا 

من به خانوادم نمیتونستم بگم ، چون همین ک اون آدم شماره مو داشت تو خانواده ی ما جرم محسوب میشه ! برای همین با غریبه رفتم 

اگه خانواده پشتت باشن بهتره 

ولی اون آدم متاسفانه آدرس خونه مون رو از تعقیب کردنم پیدا کرده بود 

و من نزدیک کنکورم بود (روزایی که به خاطرش کلی تلاش کرده بودم و باید آرامش میداشتم ) سر صبح ساعت ۵ میومد سر کوچه مون وای میستاد ، میگفت اگه به خواسته هام عمل نکنی زنگ ایفون و میزنم و ب مامان بابات میگم و … و من میمردم و زنده میشدم 

یه سری عکس شخصی ازم داشت که اونا رو هم از کسی ک بهش اعتماد داشتم گرفته بود ! کلا قضیه پیچیده ای بود برام 

خیلی بستگی به موقعیتت و نوع مزاحمتش داره 

من آخرش شکایت هم کردم خیلی حالم بد بود اون روزا

به نظرت به فحشش بدی چطوره

یه راه خیلی بهتر هست که تقریبا ۹۰ درصد مزاحمتا رو میخوابونه من خودم اون موقع یاد نداشتم مستقیم بعد اون اتفاقا رفته بودم سراغ شکایت کردن ولی اگه زودتر میفهمیدم و بلد میبودم همون اول یه کاری میکردم بره دیگه پیداش نشه ! واقعا وقتی اقدام به شکایت کردم هم کوچیک بودم و میترسیدم ، هم باز تهدید شدم و ادامه ندادم 

در حالی که اگه تنها نبودم یا مثل الانم آگاه بودم نه اون اتفاقا برام میفتاد ، نه از تهدید شدن دوباره ترس داشتم ، نه اون طرف میتونست هر کاری بکنه … فقط اینجا نمی‌دونم راهش و بگم یا نه چون میترسم دست کسایی بیفته که مزاحمت ایجاد میکنن و این راهش لو بره و دخترای زیاد تری آسیب ببینن