2777
2789
عنوان

کولرمون خرابه بابام میگه ب من چه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست
مامانم چی ک همش تو اشپزخونس بشینم زیر پنکه جلو اخبار و سر و صدا چی بخونم

من وضعم از تو بدتره 

دوتا داداش کوچیک دارم اسپیکر میزارن تو اون اتاقی که من درس میخونم میرقصن

داداش کوچیکمم منتظره مدادی دفتری بیفته دستش فقط 

دیگه کاری ازش بر نمیا میشینه رو کتابایی که جلوم بازه

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل مردا که زندگی رو به کام زن و بچه شون سخت میکنن قیامت باید پاسخگو باشن ، به نظرم همین موضوع رو بکن اهرم درد خودت تا تلاشت بیشتر بشه و موفق بشی 

برای مطالعه برو کتابخونه اونجا هم خنکه هم متمرکز تر درس می‌خونی 

اگر هم پولی پس اندازی طلایی چیزی داری بده مامانت بگو کولر رو درست کنن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یکی و می شناسم

اینطوری بود

بدون کولر درس خوند

چون پدرش رسما دیوونه بود 

رتبه عالی آورد

الانم خیلی سال هست که از ایران رفته و زندگیش عالیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من وضعم از تو بدتره دوتا داداش کوچیک دارم اسپیکر میزارن تو اون اتاقی که من درس میخونم میرقصنداداش کو ...

باز من از تو بدترم چون کارم پوشک بچه عوض کردن تو این اوضاعه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

گفته موتورش سوخته؟ خب اون ارزون نیست. بابات دستش تنگه لابد

حالا یکی دیگه رو بیاره شاید اون بلد بود لاقل اگه نمیتونه بخره خودش پنکه رو تنظیم نکنه تو صورتش لم بده 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یکی و می شناسماینطوری بودبدون کولر درس خوندچون پدرش رسما دیوونه بود رتبه عالی آوردالانم خیلی سال هست ...

کاش فقط کولر بود زندگی رو برام زهر کردن تو تاپیک قبلیم گفتم💔

ما هم هر سال خودمون کولر میزاریم اصلا هیچ دخالتی در نمیکنه دیشبم دعوا میکرد که چرا خونه گرمه چرا خون ...

بخدا اگه بلد بودم هزار بار خودم رفته بودم اگه پول داشتم هزار بار یکی رو اورده بودم

این مدل مردا که زندگی رو به کام زن و بچه شون سخت میکنن قیامت باید پاسخگو باشن ، به نظرم همین موضوع ر ...

پس انداز و طلا ن من دارم ن مامانم تا چیزی بگیم دعوا میشه شهرمونه کوچیکه پانسیون که نداره اگه داشتم پولشو نداشتم کتابخونه هم زوج و فرده و پره بچه ساله پر سر و صدا