2777
2789
دلار به چقدر برسه 💔

اصلا دلت نسوزه

اصلا

منکه پشت دستمو داغ کردم ناراحتی و دلسوزی کنم

چون همچیز برام روشن شده دیگه، قبلشم میدونستم ها، ولی الان به اطمینان رسیدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دلار به چقدر برسه 💔

اره دقیقا ولی میدونی این چیزا رو میتونیم‌تحمل کنیم اما اون اتفاقاتی ک تو۱۲روزشد،واقعا سخت بود واسه مردم.استرس دلهره ترس ......باید ب اینا راضی باشیم..........

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا ولی میدونی این چیزا رو میتونیم‌تحمل کنیم اما اون اتفاقاتی ک تو۱۲روزشد،واقعا سخت بود واسه م ...

راستش ترجیح میدم بمیرم تا دو ساعت دمای 48 درجه رو تحمل کنم هر روز نمیکشممم...مردن تدریجیه

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
راستش ترجیح میدم بمیرم تا دو ساعت دمای 48 درجه رو تحمل کنم هر روز نمیکشممم...مردن تدریجیه

۵۰درجه زیاده خب...درسته من توشهریم ک سرده،اصلا پنکه کولراستفاده نمیکنم،شبا از سرمامیپیچیم لحاف،ولی میدونم گرمای شدید قابل تحمل نیس......

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

۵۰درجه زیاده خب...درسته من توشهریم ک سرده،اصلا پنکه کولراستفاده نمیکنم،شبا از سرمامیپیچیم لحاف،ولی م ...

اینجا خوزستان خدا میدونه وقتی برق میره چه بلایی سر آدم میاد...من فشار خون زودرس گرفتم بااینکه 19 سالمه  دیروز قشنگ شقیقه هام نبض داشتن فشارم رفته بود رو 14.2.چه کاری از دستم برمیاد؟هیچ

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اینجا خوزستان خدا میدونه وقتی برق میره چه بلایی سر آدم میاد...من فشار خون زودرس گرفتم بااینکه 19 سال ...

وای خوزستان ک گرمه خدا ب دادتون برسه...ما غرب کشوریم...مناطق خنک 

وکوهستانی....عزیزم خیلی سخته تصورشو ک میکنم‌میبینم واقعا غیرتحمله...ینی شما باید هردیقه کولر روشن باشه 🥲