اره دقیقا ولی میدونی این چیزا رو میتونیمتحمل کنیم اما اون اتفاقاتی ک تو۱۲روزشد،واقعا سخت بود واسه مردم.استرس دلهره ترس ......باید ب اینا راضی باشیم..........
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
راستش ترجیح میدم بمیرم تا دو ساعت دمای 48 درجه رو تحمل کنم هر روز نمیکشممم...مردن تدریجیه
۵۰درجه زیاده خب...درسته من توشهریم ک سرده،اصلا پنکه کولراستفاده نمیکنم،شبا از سرمامیپیچیم لحاف،ولی میدونم گرمای شدید قابل تحمل نیس......
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪