2777
2789

کبدت چربه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نکته ای هم بهت بگم همیشه بیماری قند از خوردن شیرینی زیاد نیست

قند عصبی و قند ارثی هم داریم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آزمایش چی باید بدم؟

برو دکتر برات می‌نویسه من اسمشو بلد نیستم دکتر همیشه برام مینویسه

سلام عزیزم اتفاقا منم چندروزه درگیر سوزش شدید کف پا شدم رفتم دکتر کم خونی هم دارم آزمایش نوشت برم انجام بدم ولی دکتر گفت منشا عصبی داره چندروزه قرص ویتامین ب 300خوردم خ بهتر شدم شبا خواب نداشتم از سوزش پا دلم میخواست پاهامو بزارم تو فریزر

یه نکته ای هم بهت بگم همیشه بیماری قند از خوردن شیرینی زیاد نیستقند عصبی و قند ارثی هم داریم

ارثی که نداریم ولی شاید عصبی باشه 

حالا آزمایش خون دادم دعا کن چیز خاصی نباشه همین جوریش هم آدم استرسی ای هستم

ارثی که نداریم ولی شاید عصبی باشه حالا آزمایش خون دادم دعا کن چیز خاصی نباشه همین جوریش هم آدم استرس ...

استرس سمه

ان شالله که چیزی نیست ولی حتما روانپزشک برو تا استرست رو کنترل کنه

سلام عزیزم اتفاقا منم چندروزه درگیر سوزش شدید کف پا شدم رفتم دکتر کم خونی هم دارم آزمایش نوشت برم ان ...

اااا خداروشکر

ممکنه برای منم کمبود ویتامین باشه خودمم حس میکنم شاید کمبود ویتامین ب و کم خونی باشه 

دعا کن دیابت نباشه خیلی میترسم

آزمایش خون بدم نشون میده دیگه درسته ؟

من پامو چرب که میکنم خیلی بهتر میشه شما هم امتحان کن بنظرم

سلام عزیزم اتفاقا منم چندروزه درگیر سوزش شدید کف پا شدم رفتم دکتر کم خونی هم دارم آزمایش نوشت برم ان ...

برا منم بیشتر شبا میاد سراغم 

البته بعضی وقتا مثل الان‌ روزها هم میشع