2777
2789
اااا خداروشکرممکنه برای منم کمبود ویتامین باشه خودمم حس میکنم شاید کمبود ویتامین ب و کم خونی باشه دع ...

اره منم اکثرا شبا قبلش دکتر غدد و تغذیه رفتم پاهام خ ضعف داشت قرص آهن و کلسیم د داد ی هفته بعد ضعف پاهام بهتر شد سوزش کف پاهام شدیدتر جوری ک حس میکردم پاهام آتیش گرفته اما دست میزدم کف پاهام داغ نبود با آب سرد پاهامو میشستم دیگه دکتر گفت ی هفته بگذره ک اثر قرص کلسیم و اهن بره این هفته باید برم آزمایش گفتم تا زمان ج آزمایش من شبا خواب ندارم گفت بخاطر کم خونی اینجوری نیست احتمال زیاد بخاطر اعصابه الان ک قرص ها رو میخورم خ بهترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اکثرا شبا قبلش دکتر غدد و تغذیه رفتم پاهام خ ضعف داشت قرص آهن و کلسیم د داد ی هفته بعد ضعف پ ...

بنظرم منم عصبی ممکنه باشه من وقتی دورم شلوغه حواسم پرته سوزش ندارم وقتی تنهام و می‌شینم فک میکنم بیشتر سوزش دارم 

ان شأ الله برای شما هم چیزی نیست 

برای منم دعا کن جواب آزمایشم که اومد دکتر متوجه بشه داروی درست حسابی بده زودتر خوب شم

شما الان فقد قرص ویتامین ب میخوری که بهتر شدی؟

سه مدل قرص نوشت من فقط دوتاشو خوردم نوروتک بود با ویتامین ب 300اون یکیو نمیدونم اما زدم تو نت هر سه تاش برای دردهای عصبی بود چندروزم هست نخوردم زیاد اهل دارو خوردن نیستم فقط سوزش شدیدم تموم شد نخوردم 

خب خداروشکر تا حالا پیش متخصص طب فیزیک و توانبخشی رفتی ببینی چی میگه؟

طب سنتی رفتم آزمایش هامو بردم دید گفت ممکنه از اعصابت باشه استرس و این حرفا 

نمی‌دونم والا خدا خودش رحم کنه

طب سنتی رفتم آزمایش هامو بردم دید گفت ممکنه از اعصابت باشه استرس و این حرفا نمی‌دونم والا خدا خودش ر ...

این خیلی خوبه که داری پیگیری میکنی ببینی مشکل از چیه البته نظرات متفاوته اما راستش من به طب سنتی اعتقاد ندارم چون نه داروهاشون تو ازمایشگاه طبق یه دستورعمل درست و حسابی ساخته میشه نه دکتراش حرفای منطقی میزنن

اگه میگه از اعصابه پیش یه متخصص اعصاب برو ببین اون چی میگه