2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 81 پست

ببین عزیزم به عنوان کسی که خیانت رو فهمید دارم بهت میگم اصلا به مادرت نگو هم بهم میریزه بنده خدا وازطرفی شاید نتونه جدا بشه واگر جدابشه شاید بگه باید فرصت میدادم واگر هم به روال عادی ادامه بده هی باخودش میگه چی من کم بود اخه واینکه مرد وقتي بفهمه خیانتش رو شده بجای ببخشيد میگه آره کردم میخوای چکارکنم اصلا نگو به مادرت حالش دیگه هیچ وقت خوب نمیشه الان یه دوره ای شده مردها بیشترشون خیانت کارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی میترسم از اینکه یه روزی خدای ناکرده خیانت ببینم

هی عزیزم من اصلا فکرشو نمیکردم خودمم سنم کم هست هواسم خیلی به شوهرم بود حتی لیست تماس هاشو داشتم،ولی یکی براشون جورکرده بوده رفته بوده من نفهمیدم خودش بهم اعتراف کرد

هی عزیزم من اصلا فکرشو نمیکردم خودمم سنم کم هست هواسم خیلی به شوهرم بود حتی لیست تماس هاشو داشتم،ولی ...

مردا خیلی زیرک هستن. منم همیشه دلم آشوبه. چیزی ازش ندیدم تا حالا. ولی چون خیلی خیانت زیاد شده میگم نکنه یه روزی منم ببینم 

مردا خیلی زیرک هستن. منم همیشه دلم آشوبه. چیزی ازش ندیدم تا حالا. ولی چون خیلی خیانت زیاد شده میگم ن ...

من اصلا فکرشو نمیتونستم کنم صددرصد ازش مطمئن بودم،ازمن به شما نصیحت حتی اگه شک کردی به روش نیار چون فهمیدنش چیزی رو عوض نمیکنه فقط خودتو میبازی و مرد هم پرو تر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز