2777
2789
عنوان

قرار رسمی با خواستگار لباس محرم

361 بازدید | 25 پست

بچها سلام 

من خودم مذهبی ام ولی بروز و شیک پوش 

خواستگارمم معتقده ولی در حد خودم و بروز ظاهراً ( زیاد شناخت ندارم) 

من از لباس مشکی خوشم نمیاد کلا مگر روضه برم.. الآنم ک میخاییم همو ببینیم دیدار اوله می‌خوام زیبا جلوه کنم 

و یه لباس شاد انتخاب کردمه اما از طرفی محرم هست و دو دلم چی بپوشم.

راستش طوسی سورمه ای قهوه ای سبز همه این رنگ های ملایم رو امتحان کردم به دلم نمی شینه خیلی حساسم رو لباس. 

ی شلوار یخی و روسری زمینه سفید آبرنگی انتخاب کردم. و مانتو هم یخی. 

زشت نیس بنظرتون این رنگی بپوشم تو محرم ؟ 😔

به نظرم یه رنگی تو مایه های آبی و سرمه ای اینا بپوش

با مشکی نرو خوب نیست

با رنگ خیلی شاد هم نرو ضایس

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی نیستم ولی تو ای ماه رنگهای تیره میپوشم شما که معتقد هستین بنظرم ضایع اس با لباس رنگ شاد بری 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

حقیقتش اگه خودم تو شرایط شما بودم اینکارو نمی‌کردم حداقل مراسم خواستگاری رو میزاشتم بعد دهه محرم که بتونم راحت تر لباس انتخاب کنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
زشته به نظر من مشکی بپوشی بهتره حالا این طبق نظر و اعتقادات خود ماست باید ببینی خودت چطوری هستی

من اعتقاداتم اسلامیه. ولی بنظرم لزومی ندارد محرم مشکی بپوشیم و الآنم دهه هس هنوز عاشورا نشده. بعدم سلیقه من اینه و مطمئنم امام حسین ناراحت نمیشه ازم اما امان از حرف مردم