ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا مامان منم همینطوریه ، میگه چه معنی داره من جلو بشینم عروس عقب باشه ، بااینکه داداشم ماشین نداره ، ماشین بابام همیشه دستشخ
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
ولش کن به این چیزا فکر نکن.منم سنم کمتر بود همش حرص میخوردم الان که چهل رو رد کردم همش میگم چقدر اشتباه میکردم ولش کن مگه جلو و عقب ماشین همزمان حرکت نمیکنن پس مهم نیست بزار فکر کنه زرنگه.با این چیزای بی ارزش خودتو پیر نکن
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ببین درسته یه تعارف ریزی باید بزنه اما خب انقدرهلم معم نیست،مگه میخواییم رو صندلی پادشاهی بشینیم...انقدر زندگی مشکلات هست که این موضپع جز حاشیه هس ث،حساس نیاش بخداارزش ناراحتیتو نداره