2777
2789

رشته خوبیه آخه؟ چون شاگرد اول کلاسمون رفت این رشته 

به منم میگفتن برو این ولی نرفتم

حالا کسی میدونه بگه ممنون

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچس من خودندم شما نخونینجایگاه مشخصی نداره تو سیستم به شکل حمال میبیننت

نه عزیزم حمال نگو هیچ ششغلی حمالی نیست .

سلام عزیزم. من کارشناسیم مدیریت خدمات بهداشتی درمانی بود اصلا راضی نبودم برا ارشد تغییر رشته دادم رفتم زبان

اولا این رشته پر از دروس حسابداری و مدیریت مالی و تءوریهای مدیریت هست و خشک هست البته چند واحد کلیات پزشکی پرستاری فارماکولوژی و اپیدمیولوژی و..هم پاس می کنید. بعد تو شبکه بهداشت درمان به عنوان بازرس و یا بخش اداری بیمارستان مشغول به کار می شید ولی زیاد نیرو جذب نمی کنند. من بعد از طرحم خیلی دنبالش رفتم ولی گفتن توواستخدامی دو نفر می خواهند اون هم ذخیره دارند. ولی تو بیمارستاتهای خصوصی می تونید مشغول بشید. اما بستگی به خودتون داره که کارمندی رو دوست داشته باشید یا نه. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
سلام عزیزم. من کارشناسیم مدیریت خدمات بهداشتی درمانی بود اصلا راضی نبودم برا ارشد تغییر رشته دادم رف ...

اهان ممنونم ازت. چون همکلاسی زرنگم رفته  دانشجوعه فعلا حالام میگه خیلی راضیم ازش . منم تعجب کردم که از چیش خوشش میاد مگه چیه! پرسیدم

اهان ممنونم ازت. چون همکلاسی زرنگم رفته دانشجوعه فعلا حالام میگه خیلی راضیم ازش . منم تعجب کردم که ...

خواهش می کنم. البته اگه تا دکترا ادامه بده شاید به یه جایی برسه..ان شاءاله

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خواهش می کنم. البته اگه تا دکترا ادامه بده شاید به یه جایی برسه..ان شاءاله

ببخشید گفتید واحد کلیات پزشکی پرستاری فاما.. و... پاس میکنید یعنی چی میخونن؟ و چکار میکنن؟