2777
2789
عنوان

کمردرد

75 بازدید | 4 پست

یادتونه که پا درد و کمردرد داشتم و تاپیک میزدم گفتین اسپاسم عضلانیه

عکس برداری کردم و رفتم دکتر که دکتر گفت که مهره های کمرم کجه

کاملا  به یه طرف کجه 

درد هم دارم 

ولی دکتر گفت نیازی نیست کاری کنی ورزش کن 

راه حلی دارین؟

پادرد و کمردرد مشخصه مشکل از کمر چطور گفتن از .. ..شوهر منم علاعمش اوایل همین بود البته خوب مشکلش دیسک بود...الانم استخر برو گلم‌...من با اینکه همسرم‌جراحی کردن ..ولی یه مدت درد داشت دکتر گفت برو استخر ..واقعا عالی بود .بین فقط باید بری  تو آب راه بری ..بعدشم روغن شترمرغ هم گرم کن ذوب که شد یکی ماساژ بده کمرت بعدشم با یه چیزی تا صبح ببند ...اینا چون امتحان شده س انجام بده عالیه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

پادرد و کمردرد مشخصه مشکل از کمر چطور گفتن از .. ..شوهر منم علاعمش اوایل همین بود البته خوب مشکلش دی ...

مهره های ستون فقراتم کجه هست از گردن میاد پایین 

از پهلو تا آخر به یه طرف کجه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهره های ستون فقراتم کجه هست از گردن میاد پایین از پهلو تا آخر به یه طرف کجه

چطور الان فهمیدی یعنی از بچگیت خانواده ت نفهمیدن ..ژنتیک نیست یوقت.؟.اینایی که من گفتم برای ستون فقرات خوبه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چطور الان فهمیدی یعنی از بچگیت خانواده ت نفهمیدن ..ژنتیک نیست یوقت.؟.اینایی که من گفتم برای ستون فقر ...

نه خب درد نداشتم 

هر دکتری برای یه کاری دیگه 

ستون فقرات و کمرم درد نمی‌کرد 

الان که درد غیر قابل تحمل داشتم متوجه شدم برای این که ستون فقراتم کجه و دکتر هم گفت با ورزش خوب میشم ولی دیگه چیز دیگه ای نگفت