2789
عنوان

مادر بزرگم

296 بازدید | 22 پست

من پدربزرگم که میشه بابای مامانم دوساله پیش فوت کرد و خیلیییی نبودش برامون سخت بود چون یهویی فوت کرد الکی الکی سرش گیج رفت و خورد ب سنگ و فوت کرد تا چن روزای اول ینی انگار خوااب بودیم باورمون نمیشد و مامان من چون قند داره انسولین میزنه کلا خیلی حرص میخوره دلم براش کباب شد خیلی سخت بود الان دوماهه مادره مامانم شدیدا مریضه درست شده مثله نوزادا که اختیار هیچیه خودشونو ندارن و نه تکون میخوره ن هیچی 😔بدنش هم از کم تحرکی بی حس شده و سوراخ میشه و زخم بدی میشه من که نوه هستم دلم ترکید وقتی اینجوری دیدمش مامانم خیلی گریه میکنه خودشم حالش خوب نیس نمیدونم چیکار کنم بهش نیکم مامانم هر چقدر مامانتو دوس ماهم تورو دوس داریم توروخدا اینقدر گریه نکن .اوایل حرف میزد الان کلا ن تکون میخوره ن حرف ..حالم از زندگی بهم خورد وقتی دیدمش ..مرگه یهوویی بهتره تا این همه عزاب

😇 همون fatishomaiii

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه بچه ندارن که باید الان از مامان بزرگت مواظبت کنه پرستار براش بگیرید مامانت اذیت نشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بابابزرگ من و مامانبزرگ و بابابزرگ شوهرمم همینجور شدن

یاد زخمای اقاجونم میفتم جیگرم اتیش میگیره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
دیگه بچه ندارن که باید الان از مامان بزرگت مواظبت کنه پرستار براش بگیرید مامانت اذیت نشه

دوتا پسر و سه تا دیگه دختر هم داره ولی مامان من دختره بزرگه خانوادس کلا خیلی غصه میخوره

😇 همون fatishomaiii
تشک برقی بگیرید خب زخم بستر نگیره

تا افتاده شد باااید تشک برقی بگیرن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

امیدوارم حالشون خوب بشه.مامان بزرگ منم طفلی وسط این جریان مریضی مامانم خونه ماست.گوشش خوب نمیشنوه.وسواسم داره.زودرنجم هست.وگرنه میاوردمش خونه خودم.اما حیف من زیاد صبور وحراف نیستم جفتمون کلافه میشیم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
امیدوارم حالشون خوب بشه.مامان بزرگ منم طفلی وسط این جریان مریضی مامانم خونه ماست.گوشش خوب نمیشنوه.وس ...

مامانت مریضیش چیه عزیزم؟ اگه دوست داری بگو۹