2777
2789
میبینم همه شو هم حفظ کردی 😁

خلوت شد بگو بیام ی حقیقت از خودم بگم نمیخام همه بدونن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسفم برا تجربه بدی که داشتین ولی بخدا من خوشگل بودم واقعا خوشبخت میشدم😔

ربطی نداره خیلی از زشتارو میشناسم واقعا خوشبختن، خدا خودش زشت کرد خودشم بلده چکار کنه، اگه خودتو نازیبا میبینی دیگران تو رو بهتر میبینن مخصوصا مردا دل بستنشون حساب کتاب نداره

ربطی نداره خیلی از زشتارو میشناسم واقعا خوشبختن، خدا خودش زشت کرد خودشم بلده چکار کنه، اگه خودتو ناز ...

عزیزم خب من اعتراف میکنم عاشق یکی شدم صرفا به خاطر چهره م منو رد کرد وگرنه همه چیم خوب بود حق داشت خانوادگی قشنگ بودن من ازش ناراحت نیستم ازخودم ناراحتم😔

اتفاقا هر کی خشگل دیدم البته اگه پاک بوده وبی بندوبار نبوده و خانواده درستی داشته داره لای پر قو زند ...

فکر می کنی من خوشگلم ۱۶ سالگی ازدواج سنتی کردم تا اون موقع با یه پسر حرف هم نزده بودم چه برسه به دوستی خانواده‌ام هم نسبتا خوب بودن و جز افراد خوب شهرمون بودیم چه فایده با یه آدم سمی و به درد نخور ازدواج کردم که فقط وجه نسبتا خوبی داره هر کی بیرون می بینه میگه وای عجب زندگی ای ولی توی زندگیم فقط زجر و درده

سلام عزیزم

نمیدونم چند سالته؟

من خودم معمولی هستم. از اون دخترهایی هم بودم که خیلی به خودم نمیرسیدم. یعنی وقت نمیکردم 😂 شاغل بودم.

همه بهم میگفتن به خودت برسی خوشگل میشی

شاید باورت نشه ولی همیشه میگفتم نکنه خیلی زشتم

۳۶ سالگی عقد کردم . همسرم انقدر ازم تعریف میکنه بعضی مواقع میگم نکنه داره مسخره ام میکنه😂😂

ولی این واقعیت هست که علف به دهن بزی شیرین بیاد.

منم یه روز مادر میشم😍😊