2777
2789
سلام عزیزمنمیدونم چند سالته؟من خودم معمولی هستم. از اون دخترهایی هم بودم که خیلی به خودم نمیرسیدم. ی ...

سلام عزیزم ببین مطمئنم از من هزار برابر خوشگلتری بالاخره که انتخاب شدی و از زندگیت راضی هستی خدا رو شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل خرج زندگیم با خودمه حقوقم هم ۱۴ تومن به زیایی نمیرسه

عشقم نمیدونم در چه حد هزینه ها رو میدی ولی خب از یه سری موارد صرف نظر کن مثل بیرون غذا خوردن و لباس جدید گرفتن 

یه چن تا کار زیبایی قیمت مناسب کن عمل ۷۰_۸۰ تومنی نه

مثلا هر بار یکم جمع کن برو فیلر بزن اگه نیاز داری 

یا ابروهاتو میگرو کن

از این چیزا

من خوشگلم 

حالا الان میگن از خود راضی و فلانه اعتماد ب نفست بالاست

خوشگلی جز دردسر چیزی نداره 

بخدا بیرون میرم همه نگاها متلک ها همه شماره میدن بهم هر جا میرم خواستگار پیدا میشه کلافه شدم کلافه 

خانوادم هرجا میرن بیرون منو نمی‌برن میگن تو باعث اعصاب خوردی میشی راستم میگن منم دیگه همراشون نمیرم 

همش ی مشت پسر میپیچن تو دست پات میرینن ب اعصابت 

البته بگم حجاب هم دارم تازه فقط ی رژ و ضد آفتاب اونم بعضی موقعه ها نمیزنم

عشقم نمیدونم در چه حد هزینه ها رو میدی ولی خب از یه سری موارد صرف نظر کن مثل بیرون غذا خوردن و لباس ...

اصلا نمیدونم مدیریت ندارم یا پولم برکت نداره البته قسط هم دارم ولی باورت میشه کم میارم 😔

اصلا نمیدونم مدیریت ندارم یا پولم برکت نداره البته قسط هم دارم ولی باورت میشه کم میارم 😔

منم اوایل کم میاوردم ولی شروع کردم به نوشتن دیدم وسایل ارایشی و کافه رفتن خیلی پولمو میخوره اوا رو کنترل کردم

عزیزم لیزر فک کنم جلسه ای یکی دو تومن باشهاگه مانی جواب نمیده برو سراغ شغل دوم

شهرمون دکتر پوست خوب نداره بعد من الان تابستون بیکار دلم میخواست شهر بزرگ بودم حتی حاضر بودم یه شغل دیگه داشتم اینجا امکانش نیست 

اصلا انگار پولم هم برکت نداره😔