2777
2789
منم اوایل کم میاوردم ولی شروع کردم به نوشتن دیدم وسایل ارایشی و کافه رفتن خیلی پولمو میخوره اوا رو ک ...

من شاید ماهی دو تومن خرید اینترنتی کنم همین لباس خونگی که خیلی وقته نخریدم اصلا چیز خاصی نخریدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمنمیدونم چند سالته؟من خودم معمولی هستم. از اون دخترهایی هم بودم که خیلی به خودم نمیرسیدم. ی ...

عزیزم😊😊چه جالب،خیلی خوشم میاد از آدمایی مثل شما که همه چیو با خوشحالی و صداقت تعریف میکنن،الان چند سالتونه؟بچه هم دارید؟

کاربری سال ۹۶ هستم.

منم همین آرزو دارم 😂

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

من خوشگلم حالا الان میگن از خود راضی و فلانه اعتماد ب نفست بالاستخوشگلی جز دردسر چیزی نداره بخدا بیر ...

چرا پس تو تاپیک های صفحه سوم‌ گفتی خواستگار ندارم😂؟؟

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

اکثرا منظورشون از خاستگار ندارم اینه که خاستگار درست حسابی ندارم

نه بری صفحه سوم از اول 

میبینی نوشته چیکار کنم برام خواستگار بیاد 

در کل کسی که داشته و نداشته هاشو به رخ بقیه میکشه رو دوست ندارم

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

نه بری صفحه سوم از اول میبینی نوشته چیکار کنم برام خواستگار بیاد در کل کسی که داشته و نداشته هاشو به ...

والا نگاه کردم همش نوشته بود خاستگار داره ولی به دلایلی ردشون میکنه با مامانشم سر همین درگیره هیچ جا نگفته چرا من خاستگار ندارم