2777
2789

سلام من یه ۴ روزه دندونمو عصب کشی وپر کردم قبل عصب کشی دندونم درد نداش حالا بعد عصب کشی وپر شدن خیلی درد داره تازه اونم طرف دیگه میخورم خیلی درد میکنه دندون بالامم که میخوره بهش بازم دردش زیاده ودردش میزنه به سرم😣😣😣به نظرتون دلیلش چیه آخه یعنی خوب عصب کشی نکرده یا چی اینم بگم یکم بالاهس گف الان بتراشم همش میشکنه هفته بعد بیا بتراشم بقیشو ممکنه ازاونم شده باشه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اخر هفته ژلوفن بخور

اگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هست

یا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحریک شده و ب عصب رسیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا اخر هفته ژلوفن بخوراگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هستیا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحری ...

اره قد دندونم بلنده کثافت نتراشید گف اونوخ میشکنه ممکنه ازاون باشه

تا اخر هفته ژلوفن بخوراگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هستیا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحری ...

میخوام برم فش بدم بهش بلد نیس غلط میکنه بخاطر پول اینکارارو میکنه

اره قد دندونم بلنده کثافت نتراشید گف اونوخ میشکنه ممکنه ازاون باشه

قد دندون بلند باشه فک درد میگیره و درد دندان خفیفی میاره

شما فعلا چرک خشکن و ژلوفن تاا اخر هفته بخور

قد دندون تراشیدن زیاد خوب نیست گیر نده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم ک اگ داشته باشه اونوخ چی میشه

عفونت درد تب  بی حالی سردرد میاره

چرک خشکن و ژلوفن بخور

بخدا ازدرد دارم میمیرم خیلی دردمیکنه

پس عفونت داره 

فردا برو مزل برات چرک خشک کم و دارو بنویسه