اولین باری که اینجا فعالیت میکنم دیگه از همه ور زده شدم احساس کردم باید حرف بزنم وگرنه دق میکنم کسی که مادر و پدرشو باهم از دست داده و الان داره تازه اون روی فامیل مزخرفش میبینه که فقط به فکر خودشونن شایدم طبیعیه که من مهم نباشم که بهم یه سر نزدن یه زنگ نزدن تنهام چیکار کنم دارم دیوونه میشم امروز 7 عزیزترینام بود و من دیگه حتی اشکی هم برای ریختن ندارم.. چیکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب تا کی اشک بریزی حق داری گریه کنی ولی باید شرایط رو بپذیری یواش یواش و بدونی هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه بجز خودت و انتظار از کسی نداشته باش از فردا زندگی رو شروع کن این ناراحتی بیهوده مرده ها رو هم عذاب میده بجای گریه با خدا حرف بزن صلوات بفرست
سلام. دنیا همینجور هست. جمله ای که گفته میشه: مردم به یک سردرد معمولیشون بیشتر از مرگ تو اهمیت میدن الکی و بی اساس گفته نشده. همیشه سعی کنید در زندگی با ادم های کمتر ولی در عین حال انسان دوست باشی تا گاه سختی و نیاز کنارت باشن و تو هم چنین کن. غربال گری ادم ها خیلی خیلی سخت هست. ما دوستای خوب را الکی کنار میذارم. این روزها خواهند گذشت.