2777
2789
عنوان

دیگه فکر نکنم اون آدم سابق بشم

298 بازدید | 23 پست

اولین باری که اینجا فعالیت میکنم دیگه از همه ور زده شدم احساس کردم باید حرف بزنم وگرنه دق میکنم کسی که مادر و پدرشو باهم از دست داده و الان داره تازه اون روی فامیل مزخرفش میبینه که فقط به فکر خودشونن شایدم طبیعیه که من مهم نباشم که بهم یه سر نزدن یه زنگ نزدن تنهام چیکار کنم دارم دیوونه میشم امروز 7 عزیزترینام بود و من دیگه حتی اشکی هم برای ریختن ندارم.. چیکار کنم؟ 

گاهی برای زنده ماندن باید بخشی از خودت را دفن کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا کی اشک بریزی حق داری گریه کنی ولی باید شرایط رو بپذیری یواش یواش و بدونی هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه بجز خودت و انتظار از کسی نداشته باش از فردا زندگی رو شروع کن این ناراحتی بیهوده مرده ها رو هم عذاب میده بجای گریه با خدا حرف بزن صلوات بفرست 

خب تا کی اشک بریزی حق داری گریه کنی ولی باید شرایط رو بپذیری یواش یواش و بدونی هیچکس نمیتونه بهت کمک ...

می دونم حرف تو ولی نمیتونم جلو چشمم رژه مریم انگار همه خاطره هاشون‌تا الان می گفتم خوش به حالم تک فرزندم ولی الان کمبود محبت یکی رو احساس میکنم 

گاهی برای زنده ماندن باید بخشی از خودت را دفن کنی

سلام. دنیا همینجور هست. جمله ای که گفته میشه: مردم به یک سردرد معمولیشون بیشتر از مرگ تو اهمیت میدن الکی و بی اساس گفته نشده.   همیشه سعی کنید در زندگی با ادم های کمتر ولی در عین حال انسان دوست باشی تا گاه سختی و نیاز کنارت باشن و تو هم چنین کن.   غربال گری ادم ها خیلی خیلی سخت هست. ما دوستای خوب را الکی کنار میذارم.  این روزها خواهند گذشت.  

تسلیت میگم عزیزم.

حقیقتش منم دیدم فامیل اینطوری

که به دخترشون یه زنگم نزدن یه سرم نزدن 

ولش کردن کلا.

کاریشون نمیشه کرد؛

خودت باید سعی کنی سر پا بایستی و حالتو بهتر کنی...

Intj- 

می دونم حرف تو ولی نمیتونم جلو چشمم رژه مریم انگار همه خاطره هاشون‌تا الان می گفتم خوش به حالم تک فر ...

اگه خواهر و برادر داشتی هم شاید مشکلاتی باهم داشتین

هرچند اونموقع بازم حداقل از نظر فیزیکی تنها نبودی

اما درکل مهم اینه خودت کمک کنی به خودت

Intj-