2777
2789

این تاپیک ماجرای قتل برادرم رو خوندم بیشتر به این جمله که میگن خرایا شانس دارن پی میبرم 

چرا همیشه پسرای خوی عاشق دخترای خراب میشن ؟؟؟

اونوقت دخترای پاک و با خانواده  وهمه چیز تموم که تو اجتماع هستن هیچیکی نیست ازشون خوششون بیاد 

اروخدا یکی جواب این سوالمو بده وگرنه خوابم نمیبره

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوندم و خود استارتر نوشته بود دختره خیلی خوشگل بوده 

پسرا اولویتشون خوشگلی دیگه توی باقی موارد کور میشن

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

عاشق خراب نمیشن 

چون کاربلد هستند یک پا کرد شناس شدن میتونن جذب کنن و تازه آزمون و خطا ندارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم خوندم و خود استارتر نوشته بود دختره خیلی خوشگل بوده پسرا اولویتشون خوشگلی دیگه توی باقی موارد کو ...

خب من خیلیییی دخترای خوشگل و همه چیز تموم دیدم که با هیچ پسری دوست نبودن و از این بی در و پیکرا نبودن ولی هیچ پسری عاشقشان نشدا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

دخترای خراب دنیاشون آباد و خوب هست 

در عوض آخرت که دائمی هست براشون جهنمه 

دخترای خوب برعکس دنیاشون که موقته خرابه

ولی آخرت که دائمی هست جاشون بهشته 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

چون دخترای خوب ناز و اداشون زیاده

با این تعریف باید خطاب به استارتر بگم پس اون پسر هم خوب نبوده

پسر خوب مشتری زن ارزون نیست 

مثل بچه آدم می‌ره سراغ آدم محترم هرچند اگه نیاز باشه ناز بخره یا شرایط سختی رو فراهم کنه

اصلا کسی که بره دنبال زن خراب خودش از اون خراب تره 

دختر ناسالم( نمیخوام کلمه رو ب کار ببرم) ک شما گفتی طالبش زیاده چون خیلی ارزون تره همیشه تخفیف خورده همه هم دنبال ارزونی 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

شانس نیست اونا تجربه دارن میدونن چطور پسری رو جذب کنن 

برعکسشم هست 

و اینم بگم راجع به همه هم صدق نمیکنه 

خیلیا هم دیدم درست انتخاب کردن ، اون پسرایی که کله شق و زیاد احساسی نیستن درست انتخاب میکنن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚