کسانی که بد هستند و ازدواج میکنند زندگی خوبی نخواهد داشت. ساز دوهل از دور خوش است. بدی رو با خودشون وارد زندگی میکنند.
ولی این که چرا آدم های خوب مجرد می مونند تقصیر ما آدماست. خانم های خوب توی جامعه اصلا دیده نمیشن. بعضی وقت ها باید به پسرا اثبات کنم دختر مسلمون هنوز وجود داره. واسطه ای یا وسیله ای باید باشه. الان دو هفته است مادرم داره به چندین نفر زنگ میزنم. در کل ۴ نفر معرفی کردند. من مطمئنم تعداد دختر خانم ها خوبی که اطراف خانواده و آشنایان ما زندگی میکنند بیشتر از ۴ تا باید باشه.
از طرف دیگه، تجربه خودم رو میگم. من ۲ ماه با دختر خانمی بیرون رفتیم، خواستگاری رفتیم. چیزی که من برداشت کرده بودم این بود که دختر خانم از من خوشش نمیاد. دیگه یه روز اول جلوی مادرش ارزش پرسیدم که اصلا نظر شما مثبت هست. گفت اااارره خیلی. خب من از کجا بایستی این رو تشخیص میدادم. از روی اخم ایشون یا از روی دیر جواب پیام ها رو دادن ایشون؟ حیا خیلی خوبه ولی کسی که به قصد ازدواج جلو اومده، فرق داره با مردم توی خیابون. تازه اسلام میگه اگر جدی شد، میشه دختر خانم رو بی حجاب با لباس خونگی کوتاه دید، حرام نیست. من این رو نخواستم، فقط مهربونم رفتار میکرد کافی بود