2777
2789
عنوان

چرا هرجی پسر خوبه عاشق دختر خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 35 پست

کسانی که بد هستند و ازدواج می‌کنند زندگی خوبی نخواهد داشت. ساز دوهل از دور خوش است. بدی رو با خودشون وارد زندگی میکنند. 

ولی این که چرا آدم های خوب مجرد می مونند تقصیر ما آدماست. خانم های خوب توی جامعه اصلا دیده نمیشن. بعضی وقت ها باید به پسرا اثبات کنم دختر مسلمون هنوز وجود داره. واسطه ای یا وسیله ای باید باشه. الان دو هفته است مادرم داره به چندین نفر زنگ میزنم. در کل ۴ نفر معرفی کردند. من مطمئنم تعداد دختر خانم ها خوبی که اطراف خانواده و آشنایان ما زندگی میکنند بیشتر از ۴ تا باید باشه. 

از طرف دیگه، تجربه خودم رو میگم. من ۲ ماه با دختر خانمی بیرون رفتیم، خواستگاری‌ رفتیم. چیزی که من برداشت کرده بودم این بود که دختر خانم از من خوشش نمیاد. دیگه یه روز اول جلوی مادرش ارزش پرسیدم که اصلا نظر شما مثبت هست. گفت اااارره خیلی. خب من از کجا بایستی این رو تشخیص میدادم. از روی اخم ایشون یا از روی دیر جواب پیام ها رو دادن ایشون؟ حیا خیلی خوبه ولی کسی که به قصد ازدواج جلو اومده، فرق داره با مردم توی خیابون. تازه اسلام میگه اگر جدی شد، میشه دختر خانم رو بی حجاب با لباس خونگی کوتاه دید، حرام نیست. من این رو نخواستم، فقط مهربونم رفتار میکرد کافی بود

راز بقاست مگه براش بجنگن؟؟ هرکس دنبال لیاقتش میره ،خیلی از پسرا دوست دارن پولشون رو بریزن تو جوب آ ...

متاسفانه اکثرشون همینطورین مخصوصا همونی که اکثرا به عنوان پسر خوب می‌شناسن که آره طرف پسر حاجیه پولدار ، خوشتیپ ، خوش هیکل و ادب و تحصیل کرده و فلانه ، هموننننن....عاشق یه دختره که با کل شهر بود میشه و جوری مپرستتش آدم کرک و پرش میریزه ، دیدم که میگم

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدم زیاد باشه چون کمن چون خودشون میدونن گوهرن نباید با هرکسی باشن

همه ی آدم ها با هم برابر هستند. اگر مهمترین فرد جامعه باشیم ولی خودمون رو از کثیف ترین کارتن خواب کنار خیابون ذره ای بالاتر ببینیم، راه را داریم اشتباه میرم. 

عزیز ترین مردم پیش خدا، با تقوا ترین مردم هست. این که ظاهر ما با چیزای که توی زندگی کسب کردیم زیاد باشه، ما رو تبدیل به هیچ گوهری نمی کنه. ما نباید حس کنیم با فرد گرسنه بی سواد فرقی داریم. این حس که من ارزشم بالاتر از فلانی هست یا من حیف میشم توی این ازدواج و من سر تر هستم، راه خدایی نیست.

همه ی آدم ها با هم برابر هستند. اگر مهمترین فرد جامعه باشیم ولی خودمون رو از کثیف ترین کارتن خواب کن ...

کلا  دو تا  اشتباه  داشت  متنت  

متنت منطقی  بود  ولی اصلا  انگار  جواب  کامنت  من نبود 

یه قیاس مع الفارقه  داشتی

یه  قسمت  سرتر  دیگه  چه معنی میده؟  من مقایسه  بین اقا خانم انجام  دادم؟

هعی😶
کلا دو تا اشتباه داشت متنت متنت منطقی بود ولی اصلا انگار جواب کامنت من نبود یه قیاس مع ال ...

درست می فرمایید، متن شما رو دوباره خوندم. منظور شما چیز دیگری بود. 

امروز توی سایت آدم و حوا بودم، متاسفانه این قضیه رو زیاد دیدم، دلم پر بود. از روی ناراحتی نوشتم و عجله کردم، ببخشید