2777
2789
عنوان

اونایی ک رمان میخونن بیان

601 بازدید | 92 پست

چه ژانری می‌خونید ؟ من خودم قبلا عاشقانه های هما پپور اصفهانی رو میخوندم تو سن کم جذابیت داشت برام ولی الان در حال حاضر فقط رمان ترسناک هیجانی میخونم

رمان هیچکسان و محله ممنوعه جز معروف ترین و اولین رمانای ترسناک ایرانی بود که خیلی معروف شد

نظرتون چیه کیا خوندن اینارو؟

اگه رمان سبک دیگع هم خوندید و دوست داشتید معرفی کنید😁

عاشقم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم و سریال دوست دارم بیشتر

کتاب رمان کوری رو خوندم شاهکار بود:)

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

اره چه سبک فیلمی میببنی؟

اکشن گاهی تخیلی

و خیلی خیلی خیلیییی کم عاشقانه ترجیحا پایانش غمگین🙂😂

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛