2777
2789
عنوان

مادرمو کتک زدم

724 بازدید | 10 پست

مادرم منو کتک میزد دوستش بهم یادآوری کرد این موضوعو ... الآن ازدواج کردم ولی مامانم خیلی منو میزد هر روز چند بار دعوا می‌گرفت باهام و با برادرم منو کتک میزدن و تحقیر میکردن تا وقتی شوهر کردم.... دوستش این موضوع و بهم یادآوری کرد با تمسخر... وقتی، دوستش رفت مامانمم باهام شروع کرد چرا وقتی دوستش منو اذیت کرد من جوابش دادم... حمله پانیک بهم دست داد خیلی زدم تو سرم و از ته دل جیغ میکشیدم یاد شکنجه گاه خونه پدریم افتادم و مادرمو  لباسشو پاره کردم تو تنش اینقدر کشیدم لباسشو و موهاشو ی بار کشیدم 

دست خودم نیست حمله عصبی بهم دست داد ولی، عذاب وجدان دارم... میگم اگه اون ک بچه بیگناه میزد.... منم حالا بزنمش فرق منو اون چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید خیلی بد بنظر برسه و خیلی ها ازجنبه دیگه نگاه کن اما......تو کار خیلی خوبی کردی اینو من بهت میگم....هیچ مادری حق تحقیر موجودی که خودش زاییده رو نداره...هیچ مادری تحت هیچ شرایطی حق کتک زدن و مسخره کردن بچه خودشو نداره....ما حق انتخابی در خصوص مادر و پدر خودمون نداریم اما حق داریم از حقوق خودمون به عنوان یه انسان دفاع کنیم و حرکات زشت رو جواب بدیم

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

چه دوست بی شعوری داره مادرت!

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

دوباره دارم گریه میکنم روح و روانم از بین رفته

گریه کن و هق هق کن اما عذاب وجدان نگیر.انسانی که به تو آرامش نمیده یا خودش در آرامش نیست یا نمیخواد تو در آرامش باشی.در هر صورت حق اینو نداره که توهین کنه یا کتک بزنه

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

استارتر مادری که این کار را میکنه مشکل روح و روان داره، شما خودت میگی حمله بهت دست داد و اینکارو کردی و اینجوری عذاب وجدانت را کم میکنی، اون مادر هم حمله بهش دست میداده!

متاسفانه ما ادما فقط بیماری جسمی را میبینیم ولی بیماری روحی واقعا برای شخص و اطرافیان ازاردهنده است و نسل به نسل به ارث میرسه به صورت اکتسابی و ذاتی.

فقط خواهشی که دارم خودت را درمان کن، بچه نیار تا وقتی درمان نشدی، همه گفتند عذاب وجدان نگیر برای کاری که با مادرت کردی، ولی عزیزم شما هم مثل مادرت کار اشتباهی کردید، مثل این میمونه که بریم بیمارستان و مریض ها را بزنیم!! 

بیمار روح و روان بازم دارم میگم وضعیتش بدتره! نکن اینکارو و در پی درمان خودت باش، توی اینجور جمع ها هم نرو.

مادرت هم از حرف دوستش ناراحت شده و عذاب کشیده برای همین بهت خرده گرفته.

مواظب باش قبل از درمان بچه نیاری🌹