2777
2789
عنوان

تیپ شوهرم

600 بازدید | 24 پست

سلام میخوام امسال برا شوهرم کت تک بگیرم میشه بگید چه رنگی سرمه ای یا مشکی قشنگ با چه پیراهن وشلواری خوب میشه شوهرم تاحالا کت تک نپوشیده 

اگه کسی عکس داره بزاره 

ممنون 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

میام میخونم دارم بچه شیر میدم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سورمه ای با پیراهن کرم و شلوار سرمه ای خیلی خوب میشه مشکی هم ک با سفید محشرهههه

اره خوب ولی دوست نداره کت وشلوارش یه رنگ باشه 

ممنون نظر دادی 

[QUOTE=54483757]من خودم عوشق کت قهوه ای و بلوزه کرم هستم بنظرم 

ممنون حالا باید ببینم کت قهوهای بهش میاد اخه پوستش سبزس

این تیپ عید 96 شوهرمه البته جز این پیرهنای دیگم داشت

قشنگ من  پیراهن چهار خونه دوست دارم ولی شوهرم زیاد مایل نیست بیشتر یه رنگ میپسنده

قشنگ من  پیراهن چهار خونه دوست دارم ولی شوهرم زیاد مایل نیست بیشتر یه رنگ میپسنده

من تمام پیراهنای شوهرم چهارخونس اخه خودم همشو میخرم ساده شاید یکی داشته باشه

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙