2777
2789
عنوان

تیپ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 24 پست
استاتر دیدی پاککنم

اره دیدم ممنون لطف کردی 

اره کت سرمه ای قشنک 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرمنم سبزه س فک میکردم کت قهوه ای بهش نیاد

ولی پارسال وقتی موقع خرید براامتحان تنش کرد خیییلی قشنگ موند تو تنش و خرید

باپیرهن سفید خیلی قشنگ میمونه,پیرهن کرم و نباتی خریدم براش اماچندان جالب نبود

اونم پیرهن ساده دوس داره فقطم هی سفید میخره

نمیدونم دیگ پیرهن چ رنگی بهش میاد

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

خانمها کت تک تو چه رنج قیمتی هس؟؟؟

به نظرتون کت تک 

با پیراهن وشلوار چقدر درمیاد 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

امسال ک نی نی مونم بدنیامیاد ایشاللا یه کت نوک مدادی ساده براش پسندیدم میخوام اونو بخریم اما باز فک کنم باید پیرهن سفید بخره چون فک نمیکنم پیرهن دیگه ای بهش بیاد😥

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
خانمها کت تک تو چه رنج قیمتی هس؟؟؟ به نظرتون کت تک  با پیراهن وشلوار چقدر درمیاد

من دیروز ک همه پاساژا رو باهمسرم گشتیم کت تک از قیمت۱۴۵تومن بود تا۳۰۰تومن.

امسال ک نی نی مونم بدنیامیاد ایشاللا یه کت نوک مدادی ساده براش پسندیدم میخوام اونو بخریم اما باز فک ...

حالا شوهر من فقط پیراهن سفید تو مجالس میپوشه 

بقیه کرم و ابی  وطوسی روشن داره بهش میاد 

ولی پیراهن سفید عالیه

من دیروز ک همه پاساژا رو باهمسرم گشتیم کت تک از قیمت۱۴۵تومن بود تا۳۰۰تومن.

ممنون کدوم شهری