2777
2789
عنوان

چرا من اینقد زود بدنم خسته میشه

121 بازدید | 13 پست

برم ی مهمونی بیام تاچند روز باید بخوابم انگار ی ماشین باسرعت زیاد از رومن رد شده 

خسته شدم بخدا جوریکه زیر چشام گود میره سیاه میشه انگار رس مو میکشن

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد کم خونی . قرص آهن بخور . شیره هم خیلی خوبه دو سه هفته اینارو بخوری خودت میفهمی که تاثیر ...

نبودم پارسال بخاطرهمین حالم آزمایش دادم فقط ی ذره درحدخیلی کم خیلی کم شاید۱% تیروئیدم کم کاره

چ ویتامینی؟ باورت میشه استخونام بعددوروز هنوز تیرمیکشن

مامان من اینطوری بود بهش قرص مولتی ویتامین و ویتامین دی ۱۰۰۰ که هر روز میخورد دادن و قرص جوشان سیاه بود نمیدونم اسمش چی بود خریدیم و شربت طبیعی میخورد الانم البته ۱ ساله اینارو مصرف میکنه خوب شده و مامانم کمبود ویتامین دی شدید داشت واسش آمپول ایناهم دادن 

برو دکتر شاید برای شما فرق بکنه من نمیدونم ها فقط تجربه ای که برای مادرم داشتم رو گفتم به شما امیدوارم خوب بشید🌹🌹🌷🌷

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان من اینطوری بود بهش قرص مولتی ویتامین و ویتامین دی ۱۰۰۰ که هر روز میخورد دادن و قرص جوشان سیاه ...

مرسی عزیزم ک گفتی وقت گذاشتی با ارزشه نظرت

اره باید برم🧡

نبودم پارسال بخاطرهمین حالم آزمایش دادم فقط ی ذره درحدخیلی کم خیلی کم شاید۱% تیروئیدم کم کاره

اگه قرص نمیخوری برای تیروئیدت احتمال داره کم کاریش بیشتر شده باشه . 

مرسی عزیزم ک گفتی وقت گذاشتی با ارزشه نظرتاره باید برم🧡

امیدوارم حالتون خوب بشه💖💖💖💖🌷🌷🌷❤❤❤❤

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭