2777
2789
عنوان

غیرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 41 پست
😘😘😘😘😘

😍😘😘😘

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اما تکمیل کننده هم هستن غیرت وتعصب؛ لازمه هم هستن، نظر شما چیه؟

هستن ولی نه تعصب بی جا و الکی 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.مهم نیس اشکال نداره😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواهش میکنم عزیزم خوب عقاید من مثه همون متنه به نظرم غیرت و تعصب باهم کلی فرق دارن ولی متاسفانه فرهن ...

دقیقا درسته، مرسی که توضیح خوب و جامعی دادین

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
😓وقت نداریما 😂من هنوز نمیدونم مانتو بلند بخرم یا کوتاه

اخ اخ ارههههه😥😥😥

استرس گرفتم عصر بریم بخریم😂😂

کفش😥

کیف😥

مانتو😥

شاااال😵😵😵

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
دقیقا درسته، مرسی که توضیح خوب و جامعی دادین

قربونت گلم  خواهش میکنم 

تو خوب باشی منم خوبم 😘😘😘💜💙💛

قربونت برم من مهربووونم😍😍😍😍😍😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اخ اخ ارههههه😥😥😥 استرس گرفتم عصر بریم بخریم😂😂 کفش😥 کیف😥 مانتو😥 شاااال😵😵😵

😂😂😂😂😂 لباس واسه عید دیدنی  😂🙈😱 هی وای من چی بپوشممممممممم 😂

😂😂😂😂😂 لباس واسه عید دیدنی  😂🙈😱 هی وای من چی بپوشممممممممم 😂

نگووووووو😥😥😥😥

چی بپوشم واقعا😂😂😘😘😘

نگووووووو😥😥😥😥 چی بپوشم واقعا😂😂😘😘😘

😂😂😂😋😋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز