2777
2789
عنوان

غیرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 41 پست
نظری ندارم هرچی اقا محمد بگن😳😆

😂😂😂😂😐یک عدد اپن مایند جی اف دار خرخون پشت کنکوری هستن ایشون😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

درسته ولی تعصب با غیرت فرق داره گاهی اسم تعصب بیجا میشه غیرت

درسته، اما میتونم ازتون بخوام فرق این دو رو برام بگین یا بیشتر توضیح بدین؟ مرسی، واقعا تاپیک خوبی زدین برا اینکه مشتاق صحبت کردن هستم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلام😀

سلاااام چطوری 😆چی خریدی واسه عید من هنو هیچی نخریدم 😫

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

درسته ولی تعصب با غیرت فرق داره گاهی اسم تعصب بیجا میشه غیرت

اما تکمیل کننده هم هستن غیرت وتعصب؛ لازمه هم هستن، نظر شما چیه؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
😂😂😂😂😐یک عدد اپن مایند جی اف دار خرخون پشت کنکوری هستن ایشون😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.مهم نیس اشکال نداره😆😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
سلاااام چطوری 😆چی خریدی واسه عید من هنو هیچی نخریدم 😫

قربونت برم.تو خوبی گلم😘😘😘😘😘😘😘

هیچی نخریدم هنوز😭😭😭😭

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
سلاااامممم 😘😘

سلااام روی ماهت خوشگل من💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

درسته، اما میتونم ازتون بخوام فرق این دو رو برام بگین یا بیشتر توضیح بدین؟ مرسی، واقعا تاپیک خوبی زد ...

خواهش میکنم عزیزم خوب عقاید من مثه همون متنه به نظرم غیرت و تعصب باهم کلی فرق دارن ولی متاسفانه فرهنگ ما و بعضی از مردا و خانواده ها اینا رو باهم قاطی کردن و اسم تعصب رو گذاشتن غیرت .

غیرت این نیست که هر چی که مرد بگه عمل کنی بگه اینو نپوش اینجور نگرد سربه زیر باش وقتی اعتراض میکنی میگن غیرته دوستت داره به فرض میکما خوب اینا غیرت نیس تعصبه بیخوده اسمشم دوست داشتن نیست و نخواهد بود اینا ظلم به زنه که حق کوچکترین چیزا رو ازش گرفته !! غیرت اینه که با تموم عقایدت تو رو بخواد غیرت اینه که نذاره آب تو دلت تکون بخوره غیرت اینه که همه جا پشتت باشه مثه کوه نه اینکا کنارت باشه و مایه عذاب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زیبا👏👏👏

😍ممنونم بانوووو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی عشقم؟💙💜💛😻

فدات شم من عالییییییی😍😍😍😍

تو‌خوفی گلی؟❤❤❤❤❤❤❤❤

قربونت برم.تو خوبی گلم😘😘😘😘😘😘😘 هیچی نخریدم هنوز😭😭😭😭

😓وقت نداریما 😂من هنوز نمیدونم مانتو بلند بخرم یا کوتاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40