2777
2789
عنوان

بابام ببینه رژ زدم کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغییر افکار پوسیده خیلی سخت هست 

مجبوری فعلا تحمل کنی تا ازدواج کنی بری خونه خودت

فعلا سعی کن ار رژلب عای رنگ نود استفاده کنی که زیاد معلوم نیست

خداروشکر کن که کاری با بیرون رفتنت نداره آخه آدمای قدیمی بیرون رفتن دختر بد میدونن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
خب پولشم باباش داده دیگهخوشبحالش صد نوع رژ داره. ما به یک دونش موندیم

اره ولی پولاشو جمع کرده خودش

خود من ۱۶ سالمه نزدیک ی میلیون خودم پول نقد دارم قایم کردم دلم نمیاد خرج کنم😐

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

بابای من از لاک بدش میاد اونم بوش یه بار نشستم باهاش منطقی صحبت کردم که این کار خوشحالم میکنه و دوست دارم و اینا خودشم میدونه حواسم به همه چیز هست و رعایت میکنم کلا راجع به تیپ و ظاهرم چیزی نمیگه البته منم خودم رعایت میکنم ولی میخوام بگم یطورایی خیال بابا مامانم رو از خودم راحت کردم البته شاید یه وقتایی خیلی کم شاید دوبار تو زندگیم چیزی گفته باشه ولی نمیدونم درسته یا نه من عصبانی میشم که شما که منو میشناسید و میدونید خودم چقدر رعایت میکنم دیگه نباید چیزی بهم بگید و اونام نمیگن

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

ميخاي بري بيرون تو حياط يا تو ماشين بزن 

داري برميگردي هم پاك كن

چجوري معموني و عروسي ميرين پس؟

ولي همه مامان باباها ي گيري دارن غصه نخور

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

خب آینه تو کیفت باشه از در خونه که پاتو گذاشتی بیرون رژ بزن 😐

خب خسته شدم از این وضعیت هی باید برا یه چیز ساده موش و گربه بازی دربیارم در صورتی که مییینم بابای دوستام اصلا کاری به دختراشون ندارن و باهم راحتن

ي راه ديگم هست اونم اينكه 

انقد رژ بزن تا عادت كنه

4بار دعوا درست ميكنه خودش خسته ميشع ولي نبايد از دعواهاش بترسي مرگ يبار شيون يبار

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

خب خسته شدم از این وضعیت هی باید برا یه چیز ساده موش و گربه بازی دربیارم در صورتی که مییینم بابای دو ...

دیگه وقتی خیلی ساله اینطوریه دیگه درست نمیشه تو میخوای چیکار کنی

ي راه ديگم هست اونم اينكه انقد رژ بزن تا عادت كنه4بار دعوا درست ميكنه خودش خسته ميشع ولي نبايد از دع ...

کتک میزنه زندانی میکنه آدمو..خواهر بزرگترم رو کلی کتک زدم بیچاره رو می‌گرفت زیر لگد

وااااا

اولین باره میبینم یه پسر میگه ، وااا 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم