من ۲۳ سالمه ...بابام سنش بالاست به شدت هم افکارش قدیمیه از نظرش هر کی رژ بزنه خرابه یک بار سه سال پیش برای اولین بار جلوش رژ زدم کتک بدی بهم زد کلی هم بد وبیراه گفت...الان مجبورم جلوش ماسک بزنم وقتی میخوام برم بیرون ...از این ناراحتم هی باید قایم موشک(شایدم باشک) بازی جلوش دربیارم همش نگران این باشم یه وقت تو خیابون یا جاهایی که امکان داره ببینمش منو نبینه من تو آرایش عاشق رژم صد نوع رژلب دارم..واقعا دیگه خسته شدم هر کیو تو خیابون میبینم شبیه بابامه زهره ترک میشم یعنی اگه ببینه تو همون خیابون کتکم میزنه نمیدونم چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابای من از لاک بدش میاد اونم بوش یه بار نشستم باهاش منطقی صحبت کردم که این کار خوشحالم میکنه و دوست دارم و اینا خودشم میدونه حواسم به همه چیز هست و رعایت میکنم کلا راجع به تیپ و ظاهرم چیزی نمیگه البته منم خودم رعایت میکنم ولی میخوام بگم یطورایی خیال بابا مامانم رو از خودم راحت کردم البته شاید یه وقتایی خیلی کم شاید دوبار تو زندگیم چیزی گفته باشه ولی نمیدونم درسته یا نه من عصبانی میشم که شما که منو میشناسید و میدونید خودم چقدر رعایت میکنم دیگه نباید چیزی بهم بگید و اونام نمیگن
کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
4بار دعوا درست ميكنه خودش خسته ميشع ولي نبايد از دعواهاش بترسي مرگ يبار شيون يبار
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم