من ۲۳ سالمه ...بابام سنش بالاست به شدت هم افکارش قدیمیه از نظرش هر کی رژ بزنه خرابه یک بار سه سال پیش برای اولین بار جلوش رژ زدم کتک بدی بهم زد کلی هم بد وبیراه گفت...الان مجبورم جلوش ماسک بزنم وقتی میخوام برم بیرون ...از این ناراحتم هی باید قایم موشک(شایدم باشک) بازی جلوش دربیارم همش نگران این باشم یه وقت تو خیابون یا جاهایی که امکان داره ببینمش منو نبینه من تو آرایش عاشق رژم صد نوع رژلب دارم..واقعا دیگه خسته شدم هر کیو تو خیابون میبینم شبیه بابامه زهره ترک میشم یعنی اگه ببینه تو همون خیابون کتکم میزنه نمیدونم چیکار کنم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کتک میزنه زندانی میکنه آدمو..خواهر بزرگترم رو کلی کتک زدم بیچاره رو میگرفت زیر لگد
رژ های نود و رنگ های صورتی گلبهی بزن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
نزن خب گلم یه رژه دیگ چرا انقد پیچیدش کنی منم بابام مثل بابای توعه یعنی ریمل و خط چشمو کانسیلرو کرم ...
😂😐
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
دیگه اولین باره نیستاخه خدایی ادم شاخ در میارهکتک کاری سر چی اخههههههه
مقصر اصلی شماها ئید
😹
تو همين راه يواشكي رو پيش برو چندسال ديگه هم سنت بيشتر ميشه هم ازدواج ميكني ديگه كاريت ندارن
رژ جيغ و قرمز نزن نود و كمرنگ بزن
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱