2777
2789
عنوان

ایا این مرد برای زندگی مقبوله

123 بازدید | 8 پست

کارای خوب برام زیاد کرده ولی امشب اولین سالگرد عقدمونه خواب موند ونیومدیه سربه من بزنه کادو وبیرون رفتن پیش کش واقعا ناراحتم قلبم درد میکنه

از خونه ما تا خونه اونا۴۰ دقیقه راهه تا ۵ سر کاربود بعدشم خوابش برد ونیومد

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون اولین سالگرده ممکنه ناراحت کننده باشهاما بقیه رفتاراش اوکیه خوبه.

منم برای اینکه اولین سالگرد بود نارحتم🥲

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

نمیشه فقط رو این مورد گفمنم اوایل ازدواجم دپرس بودم بعد عادت کردم الان منم یادم نیره مناسبتا رو😂

خوب وسط این همه شلوغی این مناسبتا رو از یاد برد ولی همسرم اهلش نیست منم باید سعی کنم فراموش کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز