2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کسی که پاش درد بکنه و پف داشته باشه مچ پای راست و زانوی پای چپ 

با انگشت دست و ساعد دست 

مشکل دیسک کمر داره یا مغزواعصاب؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

باید بررسی بشه. شاید مشکل قلبی یا کلیوی باشه

دکتر ارتوپد که میگه دیسک کمر 

علائم مشکل قلبی چیه دیگه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تیروییدم کم کاره سه سال تحت نظر دکتر غدد بودم هراز دوماه آزماییش مینوشت میرفتم نشونش میدادم میزان تی اس اچ بین ۲ و ۳ و اینا متغیر  بود دکتره هم هی ویزیت گرون میخواست بدی بری دوز قرص لووتیروکسین رو همون ۱۰۰ جلد قرمزه میداد یا میگف فقط جمعه ها نخور یا میگفت پنج شنبه و جمعه ها نخور

منم یکساله ک دکتر نمیرم هراز دوسه ماه خودم میرم ازمایش  tshمیدم جوابشو نگاه میکنم اگه بین ۰ تا ۵ بود همون لووتیروکسین ۱۰۰ رو فقط پنجشنبه و جمعه ها نمیخورم بقیه روزا میخورم

حالا پیش خودم یکم نگرانم میگم یه وقت بد نباشه  خودم خودسرانه میرم آزمایش میدم و دارو میخورم 

نظر شما چیه؟؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
تیروییدم کم کاره سه سال تحت نظر دکتر غدد بودم هراز دوماه آزماییش مینوشت میرفتم نشونش میدادم میزان تی ...

عزیزم عملکرد تیروئید وسیعه در بدن. نباید سرخود عمل کنی. مخصوصا اگه بخایی باردار بشی