2777
2789

اینکه مهره و نتایج نهایی اومده میرم سایت میبینم پزشکی قبول شدم D:

اونقدر گریه کردم حتی تصورشم احساسیه

یعنی اون روزو من میبینم؟!

پزشکی کجایی

:((((((((((((((((((((

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

من برای بچه دارشدنم اینجوری تصورمیکنم بی اختیار اشکام میاد هرکس یه رویایی داره دیگ🥲

میدونم آخرش بهشون می رسیم :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای بچه دارشدنم اینجوری تصورمیکنم بی اختیار اشکام میاد هرکس یه رویایی داره دیگ🥲

انشالله به حق محرم امسال به آرزوتون برسید به خدا توکل کنید گاهی دیر جواب میده ولی وقتی روش رو به سمت شما برگردونه اونقدر زندگی قشنگ میشه که تمام سختی هاش الکی به نظر میاد

انشالله شما براش تلاش کردید و خدا تنهاتون نمیزاره .چند ماه پیش هم به شدت تلاش کردید قلبم کاملا روشنه ...

واقعا ازت ممنونم . خانوم دکتر صدام میزنن یه حالی میشم^_^

آره واقعا اصلا پرستیژش دیوونه کنندست انشالله که به واقعیت میپیونده اینقدر بهت میگن که خسته میشی😅

ایشالا . ایشالا اونقدر کشیک های پزشکی برما اونقدر تو رزیدنتی خسته و اذیت شم همم اونقدررر گوشی پزشکی بردارم که گردنم بشکنه و گوشام کر بشه :) 

ای خدااااا یعنی میشه ؟ البته اگر دندان تعهدی بده بیشتر ترجیح میدم.

اهان . اره بالاتر از پزشکی بزن طول تعهدشم کمه . من دوست سهمیه ایم میتونست بره پزشکی ولی رفت دندان روزانه!