2777
2789
عنوان

اگر همیشه مهربون بمونم چی میشه

158 بازدید | 18 پست

ضربه میخورم؟

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

متاسفانه ارع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

متاسفانه ارع

بهتر از بدجنس بودنه بازم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار درصد .مهربونی بیش از حد خوب نیست ضربه میخوری .

سخته تعادل پیدا کردن 

مهربون بودن خوبه اصلا اگر مهربون نباشی سنگ میشی اول خودت اذیت میشی از بی رحمی خودت

آدم اصلا باید مهربون باشه

مهربونی رو ترک نکن، اما باید کم کم یاد بگیری آدما و نیتهاشونو بشناسی، و بفهمی بعضیا چقدر دلشون سیاهه، دیگه اون موقع مهربونی هاتو نگه میداری برای عزیزانت و آدمای خوب، دیگه برا هربی لیاقتی خرج نمیکنی

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بله، نادان همیشه خیال بد میکنه، مهربونیت و فداکاری تو ، وظیفه ات میدونه

خب چجوری متعادل کنم رفتارم رو

مهربون بودن خوبه اصلا اگر مهربون نباشی سنو میشی اول خودت اذیت میشیمهربون بمون، اما باید کم کم یاد بگ ...

همین الانم فهمیدم اینو 🥲

همین الانم فهمیدم اینو 🥲

منم خیلی سختی کشیدم و ضربه خوردم و هی جلوی خودمو گرفتم تا تونستم به نقطه ای برسم که با همه مهربون نباشم و انقدر بدی ها رو نادیده نگیرم که فکر کنن (ببخشید عذرمیخوام ) خرم یا ضعیفم

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

خب چجوری متعادل کنم رفتارم رو

راستش نمیدونم، منم اوایل از در دوستی و محبت وارد شدم، الان پشیمونم، حداقل اگه حوصله نداری، ناراحتی، خدای نکرده ناخوشی، محبت و مهربانی رو بذار کنار، به خودت برس

راستش نمیدونم، منم اوایل از در دوستی و محبت وارد شدم، الان پشیمونم، حداقل اگه حوصله نداری، ناراحتی، ...

خودت باید همیشه اولویت باشی