2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با همسرمه یا خانوادم

201 بازدید | 19 پست

خانوادم اومدن خونمون که شهر دیگست ( البته اولین بار) حدودا هشت روز موندن 

رفتیم بیرون دریاچه چیتگر ( خانوادم توقع داشتن که همسرم خودش پیشنهاد عصرونه یا بستنی یا هرچیزیو بده و بره بخره )

ولی همسرم چیزی نگفته 

ولی مامانم به داداشم گفت برو یچیزی بخر بیا دیگه با همسرم رفتن و به اصرار همسرم هزینشو حساب کرده

شما همسرتون خانوادتون بیان خونتون چکار میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نداشته یا حواسش نبوده مقایسه نکن بجاش غیرمستقیم با همسرت صحبت کن یا خودت با مشورت همسرت جایی مهمونشون کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دیگه همسرت حساب کرده دیگه ولی قرار نیس چون خانوادت مهمون شمان خرج گردشو تفریحم رو گردن شما باشه 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بهتر بود یه دسری میوه ای چیزی می‌آوردین

الان دیگه وضعیت طوری نیست مهمون بیرون هم تکریم کنی

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

دیگه هشت روز موندن خرجش رو اگه شوهرت داده توقع زیادی دارن 

شوهر من اگه بخره هم خانواده ام معذب میشن و دوس ندارن داماد حساب کنه ولی خب به هر حال هر خانواده ای باشه خوشحال میشه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

مادرتون هم ریزبینه هم میاد به شما گلگی میکنه اگه بهتون برنخوره و‌جواب ندین این کارو تکرار خواهد کرد هم بی احترامی میکنه هم پیش شما بدگویی دنبال مقصر نباشین هم از طرف خودتون نه خونواده به همسرتون تذکر بدین کم‌کم یاد میگیره هم از اون طرف به مادرتون بگین هشت روز پذیرایی رو ببین بدگویی نکن و تو باید اگه چیزی می بینی هم پیش بقیع سرپوش بذاری نه اینکه تو بوق کنی