2777
2789
عنوان

خواهر معلولم دیوونه شده🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 5253 بازدید | 138 پست
آها به چیز دیگم به ذهنم رسید پانسیونم خوبه اگر اجاره کنینهم دست عمو هاتون نمی رسه هم هزینش کم تره

نداریم شهرستان هستیم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

همون دیگه نمیشه اصلا زندگی کرد خواهرمم کار نمیکنه که قبلا براش کار جور کردم نکرد

دیگه نمی کنه و نمی کرد نداره دیگه بشین میشش بهش بگو ببین یا باید توهم کار کنی یا باید بریم زیر پل بخوابیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نمی کنه و نمی کرد نداره دیگه بشین میشش بهش بگو ببین یا باید توهم کار کنی یا باید بریم زیر پل بخ ...

اصلا مهم نیست میگم میریم اصلا واسه خودت خونه میگیرم هرجور خودت بخوای واسه خودت مناسب سازیش میکنم خودتم کار میکنی کم کم 

انگااار نه انگار یا بلند میخنده یا گریه میکنه

نمیتونم که بمونم پیشش انقدر که توهم میزنه منم ضعیفم در مقابلش واقعا ضعف دارم خودم قبول میکنم قوی نیس ...

همونه دیگه ضعف تو دوست دنداشتن خواهرته ضعف من دوست داشتن خواهرم مامان و بابام ازم بدشون میومد میگفتن انگار دخترته نه خواهرت

همونه دیگه ضعف تو دوست دنداشتن خواهرته ضعف من دوست داشتن خواهرم مامان و بابام ازم بدشون میومد میگفتن ...

دوسش دارم که نمیخوام بره بهزیستی دوست ندارم خودشو اینجوری مریض کرده من براش کم نذاشتن ۲۰۰ تومن کل دارو ندارمو ریختم پای درمانش عاشق دکتر متاهلش شد بخاطرش قرص خورد خودکشی کنه تشنج کرد از قبل هم بدنر شد با عصا تنهایی راه میرفت الان رو ویلچر به زور میشینه

وقتی بابامم نمیخواد من میتونم چیکار کنم

به بابات بگو یه مدت کوتاه اجازه بده بیایم پیشت تا خودمون مستقل شیم بگو اگه خواهرمو بهزیستی بذاری هیچوقت نمیبخشیمت 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

به بابات بگو یه مدت کوتاه اجازه بده بیایم پیشت تا خودمون مستقل شیم بگو اگه خواهرمو بهزیستی بذاری هیچ ...

میگه خودت ببر خونه بگیر حرف زدم 

دوسش دارم که نمیخوام بره بهزیستی دوست ندارم خودشو اینجوری مریض کرده من براش کم نذاشتن ۲۰۰ تومن کل دا ...

میدونم سخته اونم حق داره چوب ندونم کاری بابای معتاد و داره میده میگه مزاحم خواهر و اویزون مادربزرگو.....خواهرم پیش فامیلمون گفته بود با ۲۵ سال سن خجالت میکشم به مامانم بگم دستشویی دارم میمیرم از خجالت مادرم برام اب بیاره هم سنو یالهام بچه دارن من اویزون خواهرم میتونی اینارو درک کنی!؟اون به زبون نمیاره فکر نکن قدر نشناسه و ...

میدونم سخته اونم حق داره چوب ندونم کاری بابای معتاد و داره میده میگه مزاحم خواهر و اویزون مادربزرگو. ...

نه اتفاقا خنشحال میشه کاراشو انجام میدیم میگه دوست دارم حس میکنم اونجوری بهم محبت میکنین برعکسه ما هیچ کدوم اعصاب نداریم کاراشو انجام بدیم خواهرم مجبوره یاد گرفته حتی دستشویی حموم خودش میره 

آها به چیز دیگم به ذهنم رسید پانسیونم خوبه اگر اجاره کنینهم دست عمو هاتون نمی رسه هم هزینش کم تره

تو پانسیون اتاق تک خصوصی یا دو تخته میتونن بگیرن همه وسایل زندگی داره امنیت هم داره 

البته انشالله مادربزرگش بهتر بشه دلگرمی زندگی شونه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

نه اتفاقا خنشحال میشه کاراشو انجام میدیم میگه دوست دارم حس میکنم اونجوری بهم محبت میکنین برعکسه ما ه ...

اون دونه ای که اطرافیان خواهرت کاشتن میوه اش شده این بیقراریای خواهرت اگه عمه هات میگن بهزیستی و تو مییگی چه مرگشه اونم از بابای معتاد تنها کسی که به خواهرت وابسته بوده اون پیرزن بیچاره اس منم باشم میزنه به سرم اونم که داره تنهاش میزاره فقط خدا به خواهرت صبر بده میون پنجاه نفر یکی نییت دوسش داشته باشه همه دعا کنان میگن بره

اون دونه ای که اطرافیان خواهرت کاشتن میوه اش شده این بیقراریای خواهرت اگه عمه هات میگن بهزیستی و تو ...

نمیدونم باید چجوری رفتار کرد ولی منم همون زخمارو دارم منم تو همون خانوادم 

نمیخوام خیلی بگم ولی اون حداقل میره بهزیستی من که سربار این و اون قرار بشم