2777
2789
عنوان

خواهر معلولم دیوونه شده🫤

5253 بازدید | 138 پست

خواهر من مادرزادی نمیتونه راه بره ولی مشکل ذهنی نداره 

حتی دانشگاه هم رفته داشت برای ارشد اماده میشد 

ما پدر مادر نداریم 

با مادربزرگ پدری بزرگ شدم 

چند رپز که مادربزرگمو دکترا جواب کردن 

خواهرم نابود شده 

چند لحظه حالش خوبه یهو با صدای بلند میخنده 

چند دقیفه بعد بلند گریه میکنه بلندا طوری که من چند بار حس کردم تشنج کرد در اون حد 

هی میگه مامان نرو بری منو میذارن بهزیستی 

چون عمه هام حرفشو زده بودن که ما جایی برای موندن نداریم بعد مامان منم باید خونه این و اون بمونم 

ولی خواهرم چون معلوله عمه هام قبولش نمیکنن 

نمیدونم باید چیکار کنم زورمم بهش نمیرسه ببرمش دکتر کسیم نیست کمک کنه 

مشاوره انلاین قبول نمیکنه خودش کلا با دکترا هم حرف نمیزنه 

هر دو ۲۴ سالمونه 

درکش نمیکنم 

بخدا همش حس میکنم فیلمه 

از امروز که عمم اومده پیشش بدتر شده 

حرفم نمیزنه چه مرگشه 

یا داد میزنه گریه میکنه 

یا میخنده 

نه غذا خورده نه خوابیده 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو چه مرگشه. 

حق داره این احساس رو داشته باشه. 

خدا ان شاالله به حق همین شب های عزیز کمک حالتون باشه. 

امیدتون به خدا باشه. ❤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وضعیت سختیه ، چطور درکش نمیکنی خب مشخصه ترسیده☹️

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خوب باهاش برو بهزیستی از بهزیستی برا رهن خونه و کمک مخارج خونه درخواست کمک کن البته نمیدونم شغلتون چیه ولی خوب بهزیستی برا همین وقتا هست و مطمئن باش سر پرستی دختر ۲۴ ساله رو بهزیستی قبول نمیکنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

حق بده بهش خودتو بزار جای اون فشار زیادی روشه 

سعی کن شرایط رو عادی جلوه بدی 

خیلی خودتو ناراحت و نگران برای مادربزرگت نشون نده که اونم بیشتر نگران بشه 

و اینکه باهاش صحبت کن بگو حتی اگر مادربزرگ هم نباشه من هیچ وقت تو رو ولت نمیکنم بزار دلش اروم بشه